Oppas aan huis / nanny in Leeuwarden en omgeving

Nanny/gastouder aan huis Leeuwarden, Sneek, Heerenveen e.o.


Nanny/gastouder in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen e.o. beschikbaar

Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Opleiding: pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3
Cursussen: Kinder EHBO
Werkervaring: Ik heb vanaf 2010 bij verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen stage gelopen. En vanaf mijn 15e oppas ervaring.
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar
Rijbewijs: ja en in bezit van auto
Werkveld: Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en dorpen daarom heen

Beste ouders / verzorgers,

Ik ben Marja, 26 jaar. Woon samen met mijn man en ons zoontje (geboren februari 2017) in Berlikum.

Vanaf mijn 14e heb ik regelmatig op kinderen uit de straat gepast, de oppaskinderen hadden een leeftijd tussen de 0 en 12 jaar. Zo heb ik toen een oppasmeisje gehad die een spreidbroekje aan had.

In 2011 heb ik mijn diploma helpende zorg en welzijn niveau 2 behaald. In oktober heb ik mijn diploma pedagogische medewerker niveau 3 behaald, tijdens deze opleidingen heb ik bij verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouderopvang stage gelopen.

Werkervaring

In januari 2015 ben ik begonnen met werken als gastouder/nanny bij de vraagouders thuis.

Het gezin bestond uit een vader, moeder en 3 kinderen, deze hadden een leeftijd van 7, 5 en bijna 2 jaar oud. Ze woonden op een boerderij, wanneer het mooi/droog weer was ik veel buiten te vinden met de kinderen. Maar er waren ook zeker momenten om liedjes te zingen, boekjes te lezen en aan tafel te knutselen.

Bij dit gezin was 1 dag in de week opvang nodig.

In mei 2015 ben ik begonnen met werken als gastouder/nanny bij de vraagouders thuis.

Het gezin bestond uit een vader, moeder en 3 dochters. De meiden hadden een leeftijd van 5, 3 en 1,5 jaar. Beide ochtenden in de week had ik alleen de jongste waar ik op moest passen, het meisje van 3 ging beide ochtenden naar de peuterspeelzaal waar ik haar aan het eind van de ochtend ophaalde. Het meisje van 5 ging hele dagen naar de basisschool. Samen met de jongste ging ik een vast ritueel door. ’s Middags wanneer ik alle kinderen had, was er altijd tijd om met mooi weer even lekker buiten te spelen, een blokje om te gaan of om binnen heerlijk te spelen, liedje zingen, verhaaltje voorlezen of om te knutselen.

Voor de ouders/verzorgers en kinderen die het leuk vinden, hou ik een mapje bij waar elke maand een kleurplaat of tekening in kan worden gedaan. Dit als herinnering voor later.

Het opvangen van kinderen maakt elke dag weer anders, maar ieder kind is ook zeker uniek. Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag van u! U kunt contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe.

Met vriendelijke groet,

Marja 

Neem contact op