Gastouder aan huis in Leeuwarden

Nanny gezocht in Leeuwarden?


Nanny uit Leeuwarden beschikbaar!

Beschikbaar: diverse dagen in overleg, ruime beschikbaarheid. (voor de meest actuele beschikbaarheid; neemt u gerust even contact op met Mamaloe.
Opleiding: MBO SPW/Helpende Welzijn.
Cursussen: EHBO met reanimatie, kinder-EHBO.
Werkervaring: 13 jaar.
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 10 jaar.
Werkveld: Leeuwarden en omstreken.
Ik beschik over een auto en een rijbewijs, reizen is voor mij geen probleem.

Mijn naam is Marleen, ik ben 36 jaar en woon in Leeuwarden. Mijn ervaring heb ik opgedaan door school, stages ik ben zelf moeder van 3 kinderen en al 13 jaar werkzaam als gastouder. Tijdens deze stages heb ik ervaring opgedaan met leeftijdgroepen van 0 tot en met 12 jaar. Ik heb school afgerond met het behalen van het diploma. In overleg doe ik ook huishoudelijke werkzaamheden en ik vind het geen probleem dat er evntueel huisdieren zijn, ik houd zelf erg van dieren!

Sinds 1999 ben ik werkzaam als gastouder in Leeuwarden en omstreken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en thuis voelen en dat ouders hun kinderen met een gerust en goed gevoel bij mij achter kunnen laten. Ik ben een netjes en opgeruimd type.
Mijn voorkeur gaat uit naar een gezin in de omgeving van Leeuwarden, of in Leeuwarden zelf, maar Heerenveen of Drachten is ook prima te doen.

Verder ben ik graag bezig met de kinderen. Ik vind het leuk om samen met de kinderen de omgeving te verkennen en te kijken wat er allemaal te beleven is. Ook probeer ik seizoensgerelateerd bezig te zijn, bijvoorbeeld met knutsel dingetjes maken en lekker buiten kijken wat er gebeurd in de natuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen elke dag even buiten zijn dus dit probeer ik dan ook in de dag mee te nemen.

Dus zoekt een u betrouwbare en betrokken nanny in Leeuwarden of omgeving?
Ik zou heel graag vrijblijvend willen kennis maken!
 

Neem contact op