Gastouder aan huis / nanny in Leeuwarden gezocht?

Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.


Beschikbaarheid: Maandag tot en met vrijdag
Opleiding: Saw niveau 4
Doelgroep: 0-12 jaar
Werkervaring: Ik ben sinds 2 jaar werkzaam op een kinderopvang en buitenschoolse opvang. Daarvoor heb ik 4 jaar stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven.
Nanny/Gastouder werkt in: Drachten, Leeuwarden , Goutum, Stiens. (e.o.)

Hallo ouders!

Mijn naam is Mirla, ik woon samen met mijn vriend in Leeuwarden; de helft van de week wonen ook de 2 kinderen van mijn vriend bij ons. Erg gezellig!
Ik werk op flexibele basis op een kinderdagverblijf, maar ben op zoek naar een gezin waar ik als nanny aan de slag kan.

Het werken met kinderen vind ik in een woord geweldig! Het geeft me veel voldoening om er voor de kinderen altijd weer een fijne dag van te maken. Ik vind het leuk om ze nieuwe dingen te leren en veel met ze te ondernemen. Van knutselen en koekjes bakken tot erop uit gaan en spelletjes doen.
Ik vind het belangrijk om kinderen structuur te bieden en een geborgen, veilige en gezellige sfeer te creëren zodat ze zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn.

Als u behoefte heeft aan opvang bij u thuis vind ik het uitvoeren van licht huishoudelijke taken geen probleem. Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar info@gastouderdrachten.nl. Of neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Graag kom ik met jullie kennis maken!
Hartelijke groet, Mirlan
Gastouder aan huis uit Leeuwarden

 

#Nanny-opvang Leeuwarden, Oppas aan huis uit Leeuwarden, Gastouder aan huis Leeuwarden, Goutum, Stiens.

Neem contact op