Gastouder aan huis in Leeuwarden gezocht?

Nanny gezocht in Leeuwarden?


Nanny uit Leeuwarden beschikbaar! Beschikbaar: diverse dagen in overleg, ruime beschikbaarheid. (voor de meest actuele beschikbaarheid; neemt u gerust even contact op met Mamaloe.
Opleiding: MBO en EHBO
Werkervaring: 7 jaar.
Doelgroep: kinderen van 0 tot 12
Werkveld: Leeuwarden en omstreken. ( Drachten, Heerenveen)
Autoo en een rijbewijs: ja

Dag papa's, mama's, heiten en memmen,


Mijn naam is Mirna, ik ben 34 jaar en woon in Leeuwarden. Mijn ervaring heb ik opgedaan door school, stages en het werken in de kinderopvang. Ik heb school afgerond met het behalen van het diploma. In overleg doe ik ook huishoudelijke werkzaamheden en ik vind het geen probleem dat er evntueel huisdieren zijn, ik houd zelf erg van dieren!

Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder in Leeuwarden en omstreken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en thuis voelen en dat ouders hun kinderen met een gerust en goed gevoel bij mij achter kunnen laten. Ik ben een netjes en opgeruimd type.
Mijn voorkeur gaat uit naar een gezin in de omgeving van Leeuwarden, of in Leeuwarden zelf, maar Heerenveen of Drachten is ook prima te doen.

Verder ben ik graag bezig met de kinderen. Ik vind het leuk om samen met de kinderen de omgeving te verkennen en te kijken wat er allemaal te beleven is. Ook probeer ik seizoensgerelateerd bezig te zijn, bijvoorbeeld met knutsel dingetjes maken en lekker buiten kijken wat er gebeurd in de natuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen elke dag even buiten zijn dus dit probeer ik dan ook in de dag mee te nemen.

Dus zoekt een u betrouwbare en betrokken nanny in Leeuwarden of omgeving?Ik zou heel graag vrijblijvend willen kennis maken met u en de kids.

U kunt voor meer informatie of het plannen van een kennismaking contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Lieve groet, Mirna

# oppas aan huis Leeuwarden, Nanny Leeuwarden, Gastouder aan huis Leeuwarden, Kinderopvang aan huis Leeuwarden,

 

Neem contact op