Ervaren oppas aan huis gezocht in Leeuwarden?

Oppas aan huis beschikbaar voor omgeving: Menaam, Warten, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franeker, Harlingen


Beschikbaar als : nanny/gastouder aan huis in omgeving Leeuwarden (Warten, Menaam, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franeker, Harlingen)
Beschikbaar op: maandag tot en met vrijdag.
Opleiding: Sociaal pedagogisch medewerkster Kinderopvang.
Voor kinderen van 0-12 jaar.
Rijbewijs: Ja
Werkgebied: Warten, Menaam, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franeker, Harlingen, en omliggende dorpen.
Overig: EHBO voor kinderen.

Beste ouder(s),

Mijn naam is Paula en ik woon samen met mijn vriend en dochter in Menaam (nabij Leeuwarden). Sinds oktober 2013 ben ik in het bezit van mijn diploma pedagogisch werk kinderopvang en sinds Januari 2015 ben ik beschikbaar als gastouder aan huis.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan tijdens verschillende stages in de kinderopvang en op de BSO. Zo heb ik ervaring opgedaan in de leeftijdscategorieën van 0 tot 12 jaar. Ik ben gastouder geworden vanwege mijn grote passie voor kinderen. Er is werkelijk niets mooier dan kinderen, hun aanwezigheid, liefde en noem maar op.
Ik ben het type gastouder dat weet wanneer een kind een activiteit nodig heeft, maar ook weet wanneer een kind liever tijd voor zichzelf heeft. Activiteiten ondernemen met kinderen is altijd leuk. Lekker wandelen, knutselen, of naar de speeltuin. Verder vind ik het belangrijk de structuur van de kinderen te bewaren.

Ik kan mijzelf omschrijven als enthousiast, vriendelijk, spontaan en positief. Genieten van ieder moment van de dag, het leven gaat snel genoeg.

Bent u op zoek naar een nanny in de omgeving van Warten, Menaam, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franeker, Harlingen? Dan hoor ik het graag! Ik kom mij graag persoonlijk aan u voorstellen!

Neem contact op