Oppas aan huis / nanny in Leeuwarden

Enthousiaste gastouder in Leeuwarden


Oppas aan huis in Leeuwarden
Beschikbaar: dagen in overleg
Opleiding: SPW3 en PW4
Werkervaring: 5 jaar.
Doelgroep: Kinderen tussen 0 - 4 jaar (ouderen zijn ook mogelijk)
Werkveld: Leeuwarden.

Hey hoi,

Eerst zal ik mij voorstellen, ik ben Petra en woon in Leeuwarden. Nadat ik de opleidingen SPW3 en PW4 gediplomeerd heb afgerond ben ik als pedagogisch (inval)medewerker bij Stichting Kinderopvang Leeuwarden en als hoofdkinderleidster bij de ANWB, Pharos Reizen aan de slag gegaan.
Doordat ik twee verschillende functies heb mogen uitoefenen, heb ik kunnen laten zien dat ik flexibel, collegiaal, zorgzaam, creatief en een echte doorzetter ben, maar ook dat ik me kan aanpassen aan een bepaalde situatie.

Voor de ANWB heb ik 3 winterseizoenen in Oostenrijk en/of Zwitserland een creche gerund voor skieënde ouders.
In Engeland heb ik 2 maanden als Au Pair in een gezin gewerkt met 3 kinderen.

Zoals door mijn collega’s is gezegd: ‘Kinderen zijn dol op jou en andersom’.
Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen omgeving en bij degene die hun mag verzorgen.
Juist omdat papa en mama aan het werk zijn, vind ik het een uitdaging om de kinderen bij mij thuis te laten voelen, om een band met ze op te opbouwen.
Dit doe ik door er voor ze te zijn als kinderen mij nodig hebben, maar ze ook met rust te laten als ze daar behoefte aan hebben.
Spelend leren de wereld ontdekken!
Ook ben ik altijd in voor een leuke activiteit, van binnen spelen met speelgoed, knutselen of een gezellig spelletje aan tafel tot buiten spelen of een wandeling naar het park, en 'Hé, misschien zijn er wel eendjes, nemen we gelijk wat brood mee'.

Ben ik wat u zoekt? Dan hoor ik het graag!

Misschien... tot snel!

Groetjes, Petra!

Neem contact op