Oppas aan huis / nanny beschikbaar in Leeuwarden

Oppas aan huis gezocht in Leeuwarden?


Gastouder aan huis in omgeving Drachten, Burgum en Leeuwarden.

Beschikbaar:  diverse dagen, ook avonden en weekenden. (graag mailen voor de actuele beschikbaarheid)
Opleiding: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4.
 Werkervaring: 8 jaar.
 Rijbewijs/Auto: Ja.

Hallo mama’s en papa’s & heiten en memmen!

Ik ben Roos, 26 jaar jaar en woon in Leeuwarden. Enige tijd gelden heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik al heel veel ervaring opgedaan met kinderen van 0 – 12 jaar. Zelf heb ik stage gelopen bij verschillende gastouders, peuterspeelzaal en in de kinderopvang. Hier ben ik ook kinderen tegengekomen met ontwikkelingsachterstanden en/of gedragsproblemen die ik tijdens mijn stages heb begeleid, dus hier heb ik ook enige ervaring in.

In mijn vrije tijd ben ik zo nu en dan ook aan het oppassen bij verschillende gezinnen. Hier heb ik ook zeker ervaring opgedaan. Omdat ik mijn HBO opleiding niet kan afmaken, wil ik graag aan het werk met kinderen.  Ik ben zes dagen in de week beschikbaar om op uw kinderen te passen. En ook ben ik flexibel in de tijden.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn bij mij. Verder vindt ik het leuk om dingen met de kinderen te ondernemen zowel binnen als buiten activiteiten. Ook vind ik het leuk om kinderen te begeleiden bij een eventuele ontwikkelingsachterstand of ander probleem. Doordat ik bij de kinderen thuis kom blijven ze in hun eigen vertrouwde omgeving wat ook zeker belangrijk voor ze is.

Mijn rijbewijs heb ik in bezit en ook heb ik een auto. Dus kinderen brengen en halen van school of eventuele uitstapjes is geen probleem. Het is geen probleem om u een handje te helpen met de huishouding!

Als u nog vragen hebt, stel ze gerust! En hopelijk tot snel!

Lieve groet, Roos
Nanny aan huis uit Leeuwarden

Neem contact op