Gastouder aan huis in Leeuwarden


Beschikbaar: maandag t/m zaterdag (in overleg)
Opleiding: MBO
Werkervaring: 4 jaar
Gastouder werkt in: Leeuwarden en omgeving
Beschikt over een rijbewijs en een auto.

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Tiny Veenstra, ik ben 19 jaar en woon in Opeinde. Ik heb de opleiding Pedagogisch Werk niveau 3 afgerond op de ROC Friesepoort te Drachten. Ik heb voor de opleiding Pedagogisch Werk gekozen omdat ik vroeger altijd al een ‘klik’ had met kinderen. Ik heb de opleiding met veel plezier gedaan.

Daarnaast heb ik ook veel ervaring opgedaan tijdens BPV. Mijn stages heb ik gedaan bij een kinderopvang, een peuterspeelzaal en een gastouder. Naast mijn MBO diploma heb ik ook een EHBO diploma.

Sinds Maart 2013 ben ik officieel gastouder. Ik kom bij de vraagouder thuis en wil eventueel wel een handje mee helpen in de huishouding. Ik ben een lieve en zorgzame nanny. Ik kijk naar de behoeften van uw kind, wat uw kind nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de kinderen, maar ook de ouders zich op hun gemak voelen. En dat de ouders met een tevreden gevoel hun kind bij mij laten. Ten slotte vind ik het erg leuk om met de kinderen dingen te ondernemen zoals: buiten spelen, naar de kinderboerderij, spelletjes, koekjes bakken, knutselen etc.

Misschien kan ik wat voor uw gezin betekenen, dan hoor ik het graag.

.

Neem contact op