Oppas aan huis / nanny in Leeuwarden, Garijp en omgeving gezocht?

Gastouder aan huis gezocht voor dag-opvang en of naschoolse opvang in Leeuwarden?


Nanny uit Garijp; per direct beschikbaar!
Beschikbaar: Diverse dagen. Doe ook naschoolse opvang en avonden/ weekenden in Garijp en Leeuwarden zelf, maar in een straal van 20 km om Leeuwarden heen is ook prima te doen voor mij.
Opleidng: HBO Pedagogiek
Ervaring: ja,  6 jaar. O.a. met baby's en 0-4, maar ook met kinderen van 4- 12.
Werkveld: Leeuwarden en omgeving

Beste ouders,

Mijn naam is Jolanda, woonachtig in Garijp. Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd en heb al meer dan 6 jaar werkervaring. Ik ben per direct op zoek naar een gezin om thuisopvang aan te bieden of begeleiding aan te bieden voor kinderen met een hulpvraag. Het liefst in de omgeving van Leeuwarden, of in Leeuwarden zelf. Ik heb al vele jaren ervaring met het werken als nanny aan huis, bij de ouders thuis.

Het gastouderwerk bevalt me heel goed omdat de kinderen lekker in hun eigen omgeving kunnen blijven zonder dat ze van hot naar her gesleept worden.
Naast school hebben ze vaak sport en vriendjes en als ze dan op de kinderopvang zijn is dit vaak erg lastig te combineren. Ik ben in het bezit van een auto dus ideaal! Daarnaast vind ik het erg leuk om met de kinderen activiteiten te ondernemen zoals knutselen, voorlezen, wandelen of naar de speeltuin/ park, vissen en noem maar op. Ik sluit mij aan bij de wensen/ behoeften en ontwikkeling van het kind.
Voor ouders een ideale uitkomst om s'ochtends in alle rust naar het werk te kunnen gaan en s' avonds thuis te kunnen komen in een opgeruimd huis..

Ik beschik over een HBO pedagogiek diploma, Sociaal Pedagogisch Werk 3 en 4 en heb een geldig EHBO certificaat

Dus zoekt je een betrouwbare en geschoolde nanny in Leeuwarden, Garijp met ervaring?

Dan hoor ik graag van je!

 Met vriendelijke groet,

 Jolanda

Neem contact op