Gastouder aan huis, nanny beschikbaar voor opvang bij de ouders thuis.

Oppas aan huis gezocht bij u thuis in Goutum of Leeuwarden?


Gastouder aan huis (nanny) voor de omgeving Leeuwarden, Goutum, Stiens
Beschikbaar: hele dag op maandag t/m vrijdag
Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 4
Werkervaring: Stages in in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO, half jaar als au-pair in Australië gewerkt en af en toe oppassen bij een gezin.
Werkgebied: Leeuwarden en Goutum
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar
Rijbewijs: ja

Hallo ouder(s)!

Mijn naam is Ellen, ik heb de MBO opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 gedaan op de Friese Poort. Ik ben hier vorig jaar voor afgestudeerd. Ik heb tijdens deze opleiding meerdere stages gelopen in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO. Ik heb dus ervaring met kinderen van 0-12 jaar. Ik heb via school een EHBO diploma gehaald. Ik pas nu nog steeds af en toe op 2 jongens van 4 en 8 jaar, ook heb ik 3 jaar lang voetbaltraining gegeven aan meisjes met de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Ik heb het afgelopen half jaar in Australië als au-pair gewerkt. Hier werkte ik met 3 kinderen, van 1, 3 en 5 jaar oud. Ik zorgde hier 4 dagen per week de hele dag voor de kinderen. Ik ben het dus gewend om de zorg van kinderen de hele dag op me te nemen.

Ook zou ik licht huishoudelijk werk op me kunnen nemen, dit heb ik tijdens mijn werk als au-pair ook gedaan.

Voor mij is het belangrijk dat de kinderen op wie ik pas een rustige en veilige omgeving kan bieden. Het kind staat centraal en ik probeer de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om dingen zelf te doen en bied natuurlijk hulp aan waar dat nodig is! Ik vind het leuk om creatieve dingen te doen met kinderen, lekker een blokje met ze te gaan lopen of naar de speeltuin te gaan.

Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag van u! bent u opzoek naar een oppas aan huis in Goutum, Leeuwarden of Stiens? Neem dan contact op met Mamaloe. Zij regelen graag een kennismaking.


Groetjes,

Ellen

Neem contact op