U zoekt een ervaren gastouder, oppas in huiselijke sfeer in Leeuwarden of omgeving?

Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar uit Leeuwarden


Beschikbaar: Gastouder aan huis uit Leeuwarden voor 2 a 3 doordeweekse dagen
Opleiding: MAVO, INAS (is nu SPW)
Ervaring: moeder van 2 kinderen + veel buurkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes over de vloer
Werkveld: Leeuwarden, Harlingen, Dokkum, Goutum. (alle dorpen, plaatsen in de omgeving van Leeuwarden)

Voor: Oppas aan huis, kinderopvang bij de ouders thuis.

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Annetta ik ben 61 jaar jong en woon in Leeuwarden. Mijn kinderen (dochter van 30 en zoon van 27) zijn al even de deur uit en ik word in augustus oma van mijn eerste kleinkind. Mijn karakter kun je omschrijven als vrolijk, creatief, geduldig en zorgzaam. Daarnaast ben ik altijd in voor een grapje en een grolletje.

 

Sinds oktober ben ik gestopt met mijn eigen zaak (kledingwinkel). Hierdoor heb ik nu alle ruimte om op een leuke manier invulling te geven aan mijn vrije tijd. Die besteed ik graag met kinderen. We hebben altijd veel kinderen (eigen kinderen, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes, buurkinderen etc.) over de vloer gehad en deze mochten altijd graag bij ons komen.

 

Ik heb de opleiding INAS gevolgd, wat nu SPW is. Ook heb ik in de loop der jaren diverse EHBO cursussen gevolgd. Ik ben niet-rokend, heb geen problemen met huishoudelijke taken en ben zeer ervaren in reilen en zeilen in een huishouden met (jonge) kinderen.

 

Een ideale situatie is voor mij dat de kinderen in hun eigen omgeving opgevangen worden. Dit omdat het vertrouwd is en hun sociale contacten (buurkinderen, vriendjes en vriendinnetjes) gewoon door kunnen gaan. Het aantal kinderen wat in het huishouden aanwezig is, is net als de leeftijd, geen probleem. Ik ben 2 a 3 dagen in de week - en per direct - beschikbaar. 

 

Dus bent u opzoek naar een professionele gastouder aan huis in Leeuwarden of omgeving? Neem contact op met Mamaloe voor Gastouder en Nannyservice. 

 

Groet,

Annetta

 

# Gastouder aan huis Leeuwarden, Kinderopvang Leeuwarden, oppas aan huis uit Leeuwarden, nanny-opvang aan huis in Leeuwarden gezocht, gezocht oppas aan huis, gezocht gastouder Leeuwarden

Neem contact op