Gastouder aan huis, nanny gezocht voor thuisopvang in Leeuwarden?

Nanny voor de omgeving Leeuwarden, Stiens, Goutum


Nanny voor de omgeving Leeuwarden, Stiens, Goutum

Beschikbaar: woensdagmiddag en vrijdag. (Woensdag kan ook 's ochtends, maar dan heb ik nog een schoonmaakadres en heb ik een maand opzegtermijn)
Vanaf september ben ik ook de maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar.
Opleiding: MBO Onderwijsassistent niveau 4
Cursussen: Kinder-EHBO
Werkervaring: ik heb als onderwijsassistente gewerkt op verschillende basisscholen (ook een zmlk- school) en daarnaast veel andere banen gehad.
Van 2012 tot 2015 heb ik opgepast op 2 jongens. Vanaf hun geboorte totdat de oudste naar school ging. Daarnaast mocht ik oppassen op een jongen van 4 jaar en zijn tweelingbroertjes van 0 jaar oud.
Doelgroep: kinderen van alle leeftijden.
Werkveld: Leeuwarden en omstreken.
Ik beschik over een auto en een rijbewijs.


Hallo, Ik ben Inge en ik ben 26 jaar. Ik woon in Leeuwarden en ik ben getrouwd. Ik ben trotste eigenaar van 3 honden. Hier onderneem ik in mijn vrije tijd heel veel mee. Huisdieren zijn dan ook geen probleem. Na mijn opleiding heb ik een jaar PABO gedaan. Helaas ben ik daar gestrand en sindsdien heb ik gewerkt. Ik heb allerlei verschillende banen gehad en vaak door reorganisatie hield mijn baan op. Nadat ik dit meerdere malen heb meegemaakt heb ik alles aangepakt wat ik kon en heb ik soms 4 verschillende banen tegelijk gehad. Hierdoor weet ik wat hard werken is. Uiteraard vind ik het ook niet erg om huishoudelijke taken uit te voeren naast de zorg voor de kinderen.

Ik ben gastouder geworden omdat ik het erg leuk vind om met kinderen dingen te ondernemen. Ik ga met de kinderen, als het weer het toelaat (het is en blijft Nederland natuurlijk), het liefste naar buiten. Kinderen zeggen wat ze vinden. Ze zijn (meestal) erg eerlijk. Ze denken niet na voordat ze iets zeggen en zijn meestal erg positief. Hun fantasie spel trekt me erg aan! Ik kan uren naar een kind zitten kijken die helemaal in zijn spel opgaat. Ik probeer kinderen uit te dagen om zelfstandig te worden. Alles wat ze zelf kunnen en verantwoord is, mogen ze zelf doen. Dit geeft hun het zelfvertrouwen wat ze nodig hebben. Ik ben streng als ze dat nodig hebben, maar ook consequent in de gemaakte afspraken. Maar ik hou ook van humor. Ik sta positief in het leven en haal eruit wat erin zit. Met die positieve instelling hoop ik kinderen uit hun schulp te halen en ruimte te geven om zichzelf te zijn.

Mocht u interesse hebben dan hoor ik het graag. U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten.


Groetjes, Inge

Neem contact op