Zoekt u een ervaren en betrokken gastouder aan huis, nanny?

Gastouder, nanny aan huis gezocht in de omgeving Groningen, Leeuwarden, Drachten?


Nanny aan huis
Beschikbaar:  Maandag, dinsdag, woensdag donderdag. (vrijdag eventueel in overleg. )
Opleiding: MBO Onderwijsassistent, HBO Pedagogiek
Werkervaring: 10  jaar
Werkveld: Leeuwarden e.o., Tytsjerksteradiel, Groningen (andere plaats ook mogelijk)
Doelgroep: 0-12 jaar
Certificaten: Kinder-EHBO, BHV, VOG

Beste ouders,

Mijn naam is Anoek, ben 29 jaar oud en woonachtig te Leeuwarden met mijn vriend. Inmiddels werk ik een aantal jaren als gastouder binnen verschillende gezinnen. Kinderen van deze ouders nemen deel aan het reguliere basisonderwijs of aan het speciale basisonderwijs. Ook gezinnen met een zorgintensieve hulpvraag bied ik graag ondersteuning.

Voordat ik aan de slag ging als gastouder ben ik acht jaar werkzaam geweest bij een speciale kinderopvang. Ik bood dagbesteding aan voor kinderen/jongeren met een ontwikkelingsstoornis en/of beperking. Ook gaf ik kinderen/jongeren met een speciale behoefte (ASS stoornis, hechtingsproblematiek, ADHD, FAS syndroom, Syndroom van Down) persoonlijk begeleiding. Ook ben ik werkzaam geweest op de tussen- en naschoolse opvang. HIervoor werkte ik als pedagogisch medewerker/groepsbegeleider  bij Talant.

Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, en als het weer het toe laat, dan ben ik graag met ze buiten. Ik volg de kinderen in hun eigen ontwikkeling en laat ze vanuit hier hun wereld vormgeven. Maar ook stimuleer ik de ontwikkeling met uitdagende activiteiten passend bij de belevingswereld van het kind. Ik wil de kinderen graag stimuleren bij hun zelfredzaamheid, daarom laat ik ze ook zelf dingen doen en ondersteun ik ze waar nodig. Huishoudelijke taken zijn voor mij geen probleem.

Ik vind normen en waarden tijdens het samenzijn met kinderen belangrijk. Uiteraard moeten deze overeenkomen met, of een aanvulling zijn op de normen en waarden binnen het gezin.

Belangrijk vind ik o.a. wederzijds respect, eerlijkheid, humor, vertouwen en consequent zijn. En uiteraard is gezelligheid heel belangrijk. Ik ben van huis uit Fries- en Nederlandstalig opgevoed. Dus mocht uw kind zich vertrouwder voelen wanneer er thuis Fries gesproken wordt, dan is dit geen probleem.

Ik ben sociaal, een zorgend type, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben perfectionistisch, creatief, heb gevoel voor humor (al zeg ik het zelf) en neem mijn werk met de kinderen (en het contact met de ouders) heel serieus. Dit is voor mij de basis voor een goede samenwerking.

Verder stel ik me open en eerlijk op tegenover kinderen, ze weten wat ze aan me hebben. Ik behandel en benader ze op hun eigen niveau. Ook vind ik het goed om kinderen te stimuleren in hun spel zodat ze groeien in niveau en zich ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn, dat ze plezier hebben en zich veilig bij mij voelen. En dat de ouders hun kinderen met een gerust hart aan mij toevertrouwen

Maar genoeg over mij.. Graag leer ik u en uw gezin kennen! Interesse of vragen? Ik hoor het graag! Ook is een vrijblijvende kennismaking altijd mogelijk.

 

# Gastouder aan huis, Friesland, Groningen, Gezocht Nanny Leeuwarden, Oppas aan huis uit Leeuwarden, Kinderopvang aan huis, Opvang in huiselijke sfeer Leeuwarden, Drachten, Groningen

Neem contact op