Gastouder aan huis is per direct beschikbaar voor de omgeving Leeuwarden.

Gastouder aan huis voor de omgeving Harlingen/Franeker / Leeuwarden


Beschikbaarheid: Maandag, Dinsdag, Woensdagochtend, Donderdag en Vrijdag 
Opleiding: Pedagogisch Medewerker niveau 3 
Cursussen: EHBO (kind) 
Ervaring: 6 jaar. Kinderdagverblijven, scholen, oppasbaantjes en ben momenteel als flexibele Nanny aan het werk. 
Doelgroep: 0-12 jaar 
Werkgebied: tot 30 - 35 km vanaf Harlingen (Leeuwarden, Franeker, Sneek e.o)
Rijbewijs:  B en een auto
Motto: Elk kind is uniek en ik vind belangrijk dat ik het kind een veilige en stimulerende omgeving kan bieden waar ze zich volop kunnen ontwikkelen!  

Hallo ouders /verzorgers,

Mijn naam is Brenda, 25 jaar oud en woon in Harlingen. Het werken met kinderen doe ik al jaren met passie en plezier. Het is prachtig om te zien hoe een kind zich ontwikkeld tot een eigen individu met zijn of haar eigen talenten. Ik vind het heel belangrijk om een kind een veilig thuis te bieden waar het kind zichzelf kan zijn, zijn/haar emoties kan laten zien en begrepen wordt.  

Als Nanny neem ik het reilen en zeilen in het gezin over zoals het er ’s ochtends voorstaat. De oudste kinderen breng ik naar school en met de jongste kinderen maak ik er een uitdagende en gezellige dag van. Ik vind het belangrijk dat er regelmaat op een dag is zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dit overleg ik graag met de ouders zodat ik het ritme van de ouders kan toepassen in mijn opvang.  

Ik ben een erg ondernemend en creatief persoon die houd van knutselactiviteiten, zingen, dansen bakken, en af en toe eens lekker gek doen. Naar buiten gaan doe ik het liefst elke (oppas)dag. De kinderen leren veel uit de natuur en kunnen lekker op onderzoek uit gaan en natuurlijk is de buitenlucht harstikke gezond!  

Ik vind het werken met kinderen fantastisch omdat ik net zoveel van hun leer als zij van mij! 

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Gastouder en Nannyservice Mamaloe. Ik kijk uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet, 

Brenda 

Neem contact op