Spontane oppas aan huis, nanny uit Leeuwarden gezocht?

Zoekt u een gastouder aan huis, nanny- care in Leeuwarden? Lotte is beschikbaar!


Beschikbaar: maandag t/m zaterdag (in overleg)
Opleiding: MBO: Pedagogisch Medewerker niveau 4  + HBO: Docent Beeldende Kunst en Vormgeving
Werkervaring: Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool, Speciaal Onderwijs
Gastouder werkt in: Leeuwarden 
Rijbewijs: Heb ik, alleen nog geen auto tot mijn beschikking, maar wel een snelle fiets! 


Hoi, hoi ouders!

Hoe zou een dagje er uit kunnen zien, als ik bij jullie kom oppassen? Nou bijvoorbeeld: Lekker knutselen, boekjes lezen of verkleden, verstoppetje doen, koekjes bakken, eendjes voeren… ga zo maar door!

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Lotte (25 jaar). Ik woon in het mooie Leeuwarden en kan met mijn fiets naar elke uithoek van de stad! Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker niveau 4. Ik heb destijds met veel plezier ervaring opgedaan op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Daarna heb ik niet stil gezeten, dit jaar studeer ik af als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Tijdens deze opleiding heb ik veel met basisschool kinderen gewerkt, wat ik ontzetten leuk vond! Daarnaast werk ik op een school voor kinderen met een verstandelijke beperking, rust en regelmaat is hier erg belangrijk. Wat ik belangrijk vind, is om te kijken naar de behoeften van het kind en hier op in te spelen, zodat hij/zij zich veilig zal voelen. Het liefst los ik iets moeilijkere situaties op met humor en draai het graag naar iets positiefs. Respect vind ik erg belangrijk.

Ik ben in beschikking van mijn baby/kinder EHBO, een auto heb ik nog niet (maar hopelijk duurt dat niet lang meer!). Mochten jullie nog vragen hebben, neem gerust contact op! Voor nanny-care, nanny-service in Leeuwarden en omgeving neem contact op met Mamaloe.


Hopelijk tot snel,


Groetjes Lotte!

Neem contact op