Ervaren gastouder aan huis, nanny gezocht voor de omgeving Leeuwarden of Stiens?

Ervaren oppas gezocht die de kinderopvang bij u thuis komt verlenen in Stiens, Leeuwarden of omgeving?


Gastouder aan huis Leeuwarden en omstreken.
Referenties: ja, op aanvraag
Beschikbaarheid: in overleg
Opleiding: MBO Spw
Cursus: VVE Uk en Puk, (kinder)EHBO
Werkervaring: 11 jaar.
Doelgroep: 0-12 jaar
Werkveld: Leeuwarden, Stiens en omgeving van Leeuwarden en Stiens
Vervoer: In bezit van rijbewijs en auto.
Referenties : Ja

Hallo ouders,

Mijn naam ik Angela en ben 33 jaar en woon in Stiens.

Ik ben in 2004 afgestudeerd als Pedagogische medewerker aan de Friese Poort in Leeuwarden.
Daarna ben ik aan het werk gegaan in de kinderopvang. Ik ben werkzaam geweest op de dagopvang en bso en vervolgens heb ik 8 jaar gewerkt als peuterleidster. Sinds iets meer dan een jaar werk ik ook als nanny aan huis bij een gezin in leeuwarden. Dit bevalt me zo goed dat ik er graag nog een gezin bij zou willen.

De reden waarom ik kies om als nanny aan de slag te gaan is omdat ik tijdens deze manier van opvang de aandacht volledig kan richten op het kind.
Ik vind het belangrijk dat een kind wordt opgevangen in eigen huis omdat dit vaak de plek is waar een kind zich het meest veilig voelt. Dit in combinatie met rust en regelmaat zorgt ervoor dat een kind zich goed kan ontwikkelen.

Ik ben een vrolijk, spontaan en geduldig persoon.
Daarnaast vind ik het leuk om dingen te ondernemen met kinderen op verschillende manieren, lekker creatief bezig zijn, spelletjes doen, koken/bakken, voorlezen, sporten en lekker naar buiten.

Ook vind ik het geen probleem om u een handje te helpen in het huishouden. Tijdens een persoonlijkgesprek ben ik bereid om vragen te beantwoorden en dingen toe te lichten. En ik beschik over referenties.Zoekt u een fijne en spontane oppas aan huis voor uw kinderen en woont u in de omgeving van Stiens/Leeuwarden? Dan kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe.

Met vrolijke groet,

Angela

 

Neem contact op