Nanny, gastouder aan huis gezocht in Leeuwarden, Stiens e.o.?

Nanny, gastouder aan huis gezocht in Leeuwarden, Stiens e.o.?


Werkveld: Vanaf Leeuwarden straal van 45 km
Beschikbaar: Ma, Di, Wo, Do, Vrij en Zaterdag
Opleiding: Pedagogisch medewerker, MBO, EHBO, en VOG
Leeftijd categorie: 0 t/m 12
Ervaringen: TSO, BSO, kinderopvang, peuterspeelzaal en gastouder
Rijbewijs/auto: Ja
Kinder EHBO: Ja


Hallo ouders,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Margo, ik ben 24 jaar oud en woon op mijzelf in het dorp Stiens 5 km van Leeuwarden vandaan.

Pedagogisch medewerker niveau 3 diploma, heb ik 3 jaar geleden gehaald op ROC Friesepoort te Leeuwarden. De stages vond ik altijd super. Zo heb ik bij verschillende opvangen stage gelopen zoals; kinderdagverblijf, TSO, BSO, gastouder en peuterspeelzaal. Ik kwam er al snel achter dat als ik mijn diploma had gehaald om als gastouder aan de slag te willen. Ik woon zelf in een appartement en wil graag dat de kinderen de ruimte hebben en naar buiten kunnen. Ik doe daarom de opvang bij de ouders thuis.

Momenteel ben ik gastouder bij 2 gezinnen. Houdt het straks helaas bij 1 gezin op, omdat de jongste van 3, 4 jaar word en naar de basisschool gaat. Ik wil heel graag verder als gastouder, vandaar dat ik mij aan jullie wil voorstellen.

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig, gerespecteerd en vertrouwd voelen in hun eigen huis. Ik pas mij aan, aan de normen en waarden van de ouders. Elk kind verdiend even veel aandacht. Ik vind het ook leuk om met de kinderen dingen te ondernemen zoals; speeltuin, kinderboerderij, zwembad, knutselen, boekje lezen, een blok wandelen of fietsen. Uiteraard met toestemming van de ouders.

Wilt u meer over mij te weten komen of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact op met Mamaloe te Drachten.

Met vriendelijke groet,

Margo

 

Neem contact op