Nanny, gastouder aan huis gezocht in Leeuwarden, Stiens e.o.?

Nanny, gastouder aan huis gezocht in Leeuwarden, Stiens, Goutum en omgeving?


Werkveld: Leeuwarden, Goutum, Stiens en omgeving
Beschikbaar: de hele week.
Opleiding: Pedagogisch medewerker 4, MBO
Voor kinderne van : 0 t/m 12 jaar
Ervaringen: TSO, BSO, kinderopvang, en werkzaam geweest als nanny aan huis bij gezinnen in Leeuwarden
Rijbewijs/auto: Ja
Kinder EHBO: Ja


Hallo ouders,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Marja, ik ben 28 jaar oud en woon in Leeuwarden>

Tijdens mijn schoolperiode heb ik bij verschillende opvangcentra stage gelopen zoals; kinderdagverblijf, TSO, BSO, gastouder en peuterspeelzaal. Ik kwam er al snel achter dat als ik mijn diploma had gehaald om als gastouder aan de slag te willen. Ik woon zelf in een appartement en wil graag dat de kinderen de ruimte hebben en naar buiten kunnen. Ik doe daarom de opvang bij de ouders thuis. Dit is bovendien erg makkelijk voor u als ouder(s) en en voelt veilig en vetrouwd voor uw kinderen.

Momenteel ben ik gastouder bij 1 gezin. Dit houdt het straks helaas op, omdat de jongste van 3, 4 jaar word en naar de basisschool gaat. Ik wil heel graag verder als gastouder, vandaar dat ik mij aan jullie wil voorstellen.

Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig, gerespecteerd en vertrouwd voelen in hun eigen huis. Ik pas mij aan, aan de normen en waarden van de ouders. Elk kind verdiend even veel aandacht. Ik vind het ook leuk om met de kinderen dingen te ondernemen zoals; speeltuin, kinderboerderij, zwembad, knutselen, boekje lezen, een blok wandelen of fietsen. Uiteraard met toestemming van de ouders.

Wilt u meer over mij te weten komen of heeft u vragen?Neem dan gerust contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Met vriendelijke groet,

Marja

 

Neem contact op