Gastouder aan huis gezocht voor kinderopvang bij u thuis in Leeuwarden of Stiens?

Gastouder aan huis uit Stiens is beschikbaar voor de omgeving Stiens en Leeuwarden.


Gastouder aan huis voor de omgeving Stiens en Leeuwarden
Beschikbaar: Maandag t/m zondag  (Woensdag tot 17.00 uur i.v.m. dansen. Ik doe mee aan wedstrijden, dit kan in het weekend vallen) 
Diploma: Onderwijsassistent MBO niveau 4 
Rijbewijs: Ja en in het bezit van een auto 
Werkveld: Leeuwarden, Stiens en omstreken 


Beste ouders/verzorgers, 

Allereerst wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Xanne Li. Ik ben 21 jaar en ik woon in Stiens. Ik heb in 2016 mijn diploma als onderwijsassistent behaald. Door mijn stages die ik heb gelopen tijdens mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik leuke en leerzame ervaringen opgedaan met kinderen. Ik zou daardoor graag als gastouder aan het werk willen, zodat ik nog meer ervaring kan op doen en mijn doorgroei mogelijkheden kan verbreden. 

De kinderen naar school brengen en van school halen lijkt mij een leuke taak. Ik ben creatief, dus een knutselwerkje of iets anders doen met de kinderen vind ik leuk om te doen. Huishoudelijke taken uitvoeren is voor mij geen probleem. De kinderen staan bij mij op nummer 1 en als ik eenmaal een band heb met de kinderen, zullen zij een vertrouwd gevoel krijgen en creëer ik een veilige sfeer. 

Ik hoop dat u enthousiast bent na het lezen van mijn verhaal. Als u een spontane en betrouwbare gastouder zoekt dan hoor ik graag van u! Voor snelle en goede nanny, gastouder aan huis service in Stiens en Leeuwarden kunt u contact op nemen met Mamaloe.

Met vriendelijke groeten,


Xanne Li

Neem contact op