Gastouder aan huis gezocht voor kinderopvang in eigen huis?

Nanny beschikbaar voor de omgeving Leeuwarden, Stiens, Goutum, Ferwert


Nanny beschikbaar voor Ferwert en omgeving Leeuwarden, Stiens, Goutum, Ferwert
Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, weekend in overleg
Opleiding: MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4, EHBO voor kinderen
Werkervaring: 4 jaar (d.m.v. stage)
Werkveld: Ferwert en omgeving (20 km) Leeuwarden, Stiens, Goutum, Ferwert
Rijbewijs: ja, in het bezit van een scooter


Mijn naam is Sjoukje en woonachtig in Ferwert. Ik heb mijn opleiding pedagogisch medewerker begin juni afgerond en mijn diploma behaald. Kort daarna ben ik de cursus kinder-EHBO gaan volgen, en die heb ik ook mogen behalen.

Ervaring heb ik dus tot nu toe opgedaan op mijn stages, met de leeftijden 0 tot 12 jaar.Ik heb mijn stages mogen doen op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal.

Maar ook heb ik veel op mijn neefjes en nichtjes gepast, en zelfs een oppas adres gehad.Ik vind het fijn om bij mensen thuis op te passen omdat de kinderen dan niet uit hun eigen vertrouwde omgeving weg hoeven en alleen maar te hoeven wennen aan de nanny. Zo hebben ze al een vertrouwd gevoel en ontwikkelen de kinderen zich sneller, en daar wil ik ze ook graag bij helpen!

Een vaste dagritme vind ik ook erg belangrijk, zo weet het kind altijd wat hem/haar te wachten staat. Staat er iets anders op de planning? Dan wil ik dat het kind dat ook weet, anders kan het kind van slag raken en er niets van begrijpen.

Mocht u meer informatie over mij willen, of zoekt u een gastouder uit Ferwert en omgeving, twijfel dan niet om contact op te nemen met Mamaloe Gastouderservice.


Met vriendelijke groet,


Sjoukje

Neem contact op