Gastouder aan huis met ervaring komt bij u thuis op uw kinderen passen.

Zoekt u een professionele en ervaren oppas aan huis in de omgeving van Leeuwarden?


Gastouder aan huis, per direct beschikbaar
Beschikbaar: Maandag t/m zondag.
Opleiding: Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 behaald en de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 behaald.
Werkervaring: Ik heb 6 jaar stage ervaring, daarbij heb ik 2 jaar oppaservaring.
Cursussen: Ik ben in het bezit van EHBO diploma
VOG: ja, continue screening
Doelgroep: 0-12 jaar.
Werkveld: Leeuwarden, Opeinde, Burgum, Dokkum, Hurdegaryp, Drachten, Drachten, Heerenveen etc.
Rijbewijs/auto: Ik ben in het bezit van een eigen auto en een rijbewijs.

Hallo ouder(s),

Mijn naam is Nynke en ik ben 22 jaar oud. Ik heb mijn opleiding pedagogisch werk niveau 4 met veel succes afgerond. Ook de opleiding onderwijsassistent njveau 4 heb ik behaald. Door mijn stages heb ik al enige (stage-)ervaringen in het werken met kinderen in het pedagogische werkveld.

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Geen één dag is hetzelfde. Ieder kind is uniek en mag zich op zijn/haar eigen wijze en tempo ontwikkelen. Ik heb een respectvolle houding naar kinderen en ouders. Ik vind het erg leuk om activiteiten voor te bereiden en ook te begeleiden. Buiten spelen, vind ik ook er belangrijk. Met mooi weer en ook met wat minder mooi weer. Ik ben heel muzikaal en creatief ingesteld. Ik speel zelf saxofoon en neem ook geregeld mijn saxofoon mee, om samen met de kinderen muzikaal en creatief bezig te zijn. Ik ben leergierig, flexibel en haal graag alles uit de kast om de kinderen zo goed mogelijk te stimuleren in hun ontwikkelingen.

Zoekt u een ondernemende en actieve gastouder aan huis in de omgeving van Leeuwarden of Drachten? Neem dan contact op met Gastouderservice Mamaloe.

Ik hoop van u te horen!

Groetjes,

Nynke

Neem contact op