Gastouder aan huis, nanny uit Leeuwarden per direct beschikbaar voor opvang aan huis.

Nanny beschikbaar voor de omgeving: Leeuwarden, Techum, Goutum, Lekkum, Marsum


Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Diploma: MBO niveau 4
Werkveld: Leeuwarden, Techum, Goutum, Lekkum, Marsum

Beste ouders, 

Mijn naam is Astrid en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Leeuwarden. In september 2014 heb ik mijn MBO diploma behaald voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker op niveau 4. 

Ik heb werkervaring opgedaan in kinderdagverblijven doelgroep 0-4 jaar en een specifieke stage op een babygroep in de doelgroep 10 weken – 1,5 jaar. Ik ben anderhalf jaar werkzaam geweest als Nanny bij een gezin met twee meiden van toen 1 en 2 jaar oud. Inmiddels 2 en 4 jaar oud. Ik ben een actieve Nanny. Ik hou van activiteiten ondernemen denk aan voorlezen, knutselen, tent bouwen, kleien, in de tuin spelen, koekjes bakken, verven, verkleden, dansen. Maar ook onderneem ik graag activiteiten buiten huis zoals een speeltuin bezoeken, naar de kinderboerderij, een rondje fietsen of wandelen, naar het bos, dieren kijken in de dierenwinkel. 

Ondanks dat ik graag activiteiten onderneem en bezig ben zorg ik ook voor structuur en regelmaat. Ik heb duidelijke regels en een dag indeling. Zo weten de kinderen precies waar ze aan toe zijn bij mij. Door de dag indeling die ik gebruik is er voldoende afwisseling tussen rust en activiteit. Ik vind het ook fijn om gezamenlijk te eten aan tafel tussen de middag en ’s middags ook een tafel moment te creëren. 

Wat ik belangrijk vind in de opvoeding van kinderen is respect hebben voor elkaar en de spullen. Ook respecteer ik andermans spullen en de eigen ontwikkeling van een kind. Elk kind is ten slotte anders. 

Ik heb geen probleem met kleine huishoudelijke klusjes. Eigenschappen: Lief, betrouwbaar, vrolijk, sociaal, actief, zelfstandig en zorgzaam. Zoekt u nog een lieve en betrouwbare oppas? Aarzel niet om een berichtje naar Mamaloe te sturen.


Met vriendelijke groet ,

Astrid

 

Neem contact op