Nanny, gastouder aan huis gezocht?

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Leeuwarden, Warten, Burgum, Westereen, Veenwouden, Damwoude


Nanny voor de omgeving: Leeuwarden, Warten, Burgum, Westereen, Veenwouden, Damwoude
Beschikbaar: Per direct op diverse dagen.
Rijbewijs:Ja
Diploma’s: Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4, ROC Friese Poort , Leeuwarden en Pedagogisch medewerker 3 kinderopvang, ROC Friese Poort, Leeuwarden.
Ervaring: Ja in diverse kinderdagverblijven/kinderopvang
Werkveld: Veenwouden, Leeuwarden, Warten, Burgum, Westereen, Damwoude

Beste ouders, verzorgers,

Als pas afgestudeerde mbo-4 gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik, tijdens mijn opleiding bij verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en afdelingen van buitenschoolse opvang, ervaring opgedaan. Bij de kinderopvang “Bengels” in Grijpskerk ben ik naast mijn stage ook werkzaam geweest in de vakantieperiodes. Hier heb ik veel ervaring opgedaan om zelfstandig een bijdrage te leveren aan de verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en de leeftijd van 4 tot 12 jaar. 

Het werken met kinderen geeft mij heel veel voldoening en plezier. De omgang met kinderen en leuke dingen met ze doen vind ik geweldig.  Ik ben een gediplomeerd, ervaren, zorgzame nanny. Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor elk specifiek kind, dat uniek is en zijn eigen behoeften heeft. Ik vind het heel belangrijk dat een kind zicht veilig en vertrouwd voelt bij mij.

Als zorgzaam en geduldig persoon kijk ik er naar uit om op uw kinderen te mogen passen. En natuurlijk veel leuke dingen met ze te doen zoals er op uitgaan of een spelletje te doen. Ik ben de hele week inzetbaar en tevens in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Graag licht ik bovenstaande toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet, 
Minke-Maaike

Neem contact op