Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar uit Leeuwarden

Nanny voor opvang aan huis is op korte termijn beschikbaar voor kinderopvang in Leeuwarden


Nanny aan huis voor de omgeving Leeuwarden
Beschikbaar: Alle dagen van de week, weekend in overleg
Opleiding: maatschappelijk werk en dienstverlening HBO
Cursussen: KinderEHBO
Werkervaring vanaf: juni 2015
Doelgroep: 0 tot 12 jaar
Werkveld: Omgeving Leeuwareden ( gemeente Leeuwarden, omgeving Drachten, omgeving Heerenveen)
Rijbewijs/ auto: ja


Hallo papa,s en mama,s,

Op zoek naar een lieve, creatieve en betrouwbare gastouder in de omgeving van Leeuwarden? Ik ben Willianna en ben 35 jaar, samen met mijn 2 zoontjes en man woon ik in Wirdum.(nabij Leeuwarden)

In 2009 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster en heb ervaring in het kinder-, tiener en jongerenwerk. Tevens ben ik in het bezit van kinder- en baby EHBO en heb een LKR registratie. Ik werk tot heden als gastouder in Wirdum, waarin ik veel plezier uit haal en geniet van de gezelligheid van de kinderen om me heen. Mijn eigen 2 zoontjes zitten nu beide op de bassischool en ik merk dat ik kriebels krijg om buiten huis te gaan werken. Omdat ik erg geniet van het mooie dankbare werk als gastouder kies ik nu bewust voor de functie nanny aan huis.   De methodiek waarmee ik werk komt vanuit Gordon's gedachtegoed. Kort gezegd komt het hierop neer: positief, duidelijk communiceren met kinderen, het kind wordt in zijn waarde gelaten. Effectieve communicatie en oplossingsgerichte conflicthantering worden gestimuleerd. Bij baby,s ben ikzelf voorstander van het natuurlijk ouderschap. Dit houdt in: pro-borstvoeding, liefdevol en geduldig ingaan op de behoefte van de baby, dragen, rapley en het niet laten huilen. Dit zodat de baby zich optimaal kan hechten en er een basisvertrouwen ontstaat voor de rest van zijn/haar leventje. Natuurlijk pas ik mijn handelen aan, aan de wensen en behoeftes van ouder en kind. Alles gaat in overleg.
Wekelijks maak ik op een creatieve themagerichte wijze een planning en kijk per dag afhankelijk van het weer wat we qua activiteit gaan doen. Een aantal voorbeelden zijn: tenten bouwen, zaadjes planten in de tuin,spelletjes middag, maskers maken, buiten spelen met water, bladeren verzamelen en daarmee knutselen etc. Ook is er natuurlijk aandacht voor jarige familieleden of andere bijzondere momenten.  Er is aandacht voor ontwikkeling van uw kind op zowel cognitieve vlak als op sociaal-emotionele vlak. De methodiek van Gordon ondersteunt in het helpen van het ontwikkelen van de talenten van het kind. 

Zoekt u een ervaren gastouder aan huis, nanny in Leeuwarden of omgeving? Neem dan contact op met Mamaloe, Gastouder en nanny-service. Ik kom graag met u en uw kinderen kennismaken.

Met vriendelijke groet,
Willianna

Neem contact op