Nanny gezocht voor thuisopvang?

Nanny beschikbaar voor thuisopvang in: Leeuwarden, Goutum, Grou, Wirdum en Akkrum


Nanny gezocht voor thuisopvang in Leeuwarden, Wirdum, Goutum, Grou, Akkrum?
Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag eventueel ook weekend en nachtopvang
Opleiding: HBO Maatschappelijk werk
Werkervaring: 6 maanden
Voor kinderen van 0 tot 13 jaar.


Ik ben Willianna en ben 32 jaar, samen met mijn 2 zoontjes en man woon ik in Wirdum.

In 2009 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster en heb ervaring in het kinder-, tiener en jongerenwerk.  Tevens ben ik in het bezit van kinder- en baby EHBO en heb een LKR registratie. Op dit moment heb ik op alle dagen plek, ook in het weekend, avond en de nachten voor de leeftijd 0 tot 13 jaar. De methodiek waarmee ik werk komt vanuit Gordon’s gedachtegoed. Kort gezegd komt het hierop neer: positief, duidelijk communiceren met kinderen,  het kind wordt in zijn waarde gelaten. Effectieve communicatie en oplossingsgerichte conflicthantering worden gestimuleerd. Creativiteit en humor, out of the box denken zijn een van mijn talenten. Bij baby,s ben ikzelf voorstander van het natuurlijk ouderschap. Dit houdt in: pro-borstvoeding, liefdevol en geduldig ingaan op de behoefte van de baby, dragen, rapley en het niet laten huilen. Dit zodat de baby zich optimaal kan hechten en er een basisvertrouwen ontstaat voor de rest van zijn/haar leventje.

Wekelijks  maak ik op een creatieve themagerichte wijze een planning en kijk per dag afhankelijk van het weer wat we qua activiteit  gaan doen. Een aantal voorbeelden zijn: tenten bouwen, zaadjes planten in de tuin,spelletjes middag, maskers maken, buiten spelen met water, bladeren verzamelen en daarmee knutselen etc. Ook is er natuurlijk aandacht voor jarige familieleden of andere bijzondere momenten. Uw kind mag daarvoor natuurlijk een mooi knutselwerkje maken. Er is ruime aandacht voor ontwikkeling van uw kind op zowel cognitieve vlak als op sociaal-emotionele vlak. De methodiek van Gordon ondersteunt in het helpen van het ontwikkelen van de talenten van het kind.


Nieuwsgierig? Interesse in deze thuisopvang en woont u in de omgeving van Leeuwarden, Goutum, Grou, Wirdum en Akkrum?  Bel of mail voor een afspraak. Je kunt contact opnemen met Mamaloe.


Met vriendelijke groet,

 

Willianna

Neem contact op