Oppas aan huis/ nanny gezocht voor gastouderopvang bij de ouders thuis?

Kinderopvang aan huis bij u thuis gezocht in Oosterwolde?


Kinderopvang aan huis bij u thuis gezocht in Oosterwolde, Appelscha, Donkerbroek of omgeving?
Beschikbaar: maandag t/m vrijdag (eventueel ook in de weekenden) Avonduren of erg vroeg geen probleem.
Opleiding: MBO Zorg en Welzijn + EHBO certificaat bij baby's en kinderen.
Werkveld: Oosterwolde en de omgeving van Oosterwolde, Appelscha, Donkerbroek

Beste ouders,

Mijn naam is Aniek, een enthousiaste jonge vrouw, woonachtig in Oosterwolde. Enige tijd geleden heb ik mijn MBO 4 diploma gehaald en daarbij stage gelopen op een basisschool, bij een kinderdagverblijf en bij een gastouder. Ik heb op die manier in verschillende keukens kunnen meekijken en erg genoten van het werk met de kinderen. Daarna ben ik aan het werk gegaan als nanny aan huis, dit bevalt mij erg goed. Je bouwt echt een band op met de kinderen uit het gezin en kunt hun daardoor goed begeleiden en verzorgen. Ze voelen zich veilig omdat de opvang thuis plaatsvindt en doordat ze altijd door een en dezelfde persoon opgevangen worden.

Ik doe dus graag de opvang bij u thuis,zodat uw kind(eren) in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. En op die manier kunnen speel en sportafspraken ook gewoon doorgang vinden.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf zijn en veilig voelen bij mij en stel mij ook altijd open en eerlijk op tegenover de kinderen. Ik zorg ervoor dat ieder kind de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. 

Kan mij makkelijk aanpassen aan de normen en waarden van het gezin, Ik luister naar de wensen van de ouders.

Denkt u dat wij een match kunnen zijn?Dan hoor ik het graag!

Lieve groet, Aniek
Nanny aan huis uit Oosterwolde

 

# nanny aan huis Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha # Kinderopvang in eigen huis # gastouder aan huis # oppas aan huis in de omgevenig van Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha

 

Neem contact op