Gastouder aan huis, nanny gezocht?

Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar met diverse jaren ervaring.


Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag (event ook in de weekenden)
Opleiding: Sociaal Agogisch Werk niveau 4 en KinderEHBO
Werkervaring: 3 jaar
Rijbewijs/auto: Ja, beide
Werkveld: Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha en omgeving

 Hallo ouder(s),
 
Mijn naam is Eva en ik ben 25 jaar oud en woon in Appelscha (nabij Oosterwolde, Donkerbroek) Ik ben een afgestudeerde agogisch begeleidster die graag met kinderen omgaat! Ik ben opzoek naar een gezellig en leuk gezin waar ik als nanny aan de slag mag!  Ik heb al bij diverse gezinnen gewerkt als gastouder aan huis. ( via Mamaloe) Referenties zijn op aanvraag ook zeker beschikbaar.

Ik heb ervaring met kinderen van 0 t/m 12 jaar.  Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf zijn en veilig voelen bij mij. Ik stel mij open en eerlijk op tegenover de kinderen. Ik zorg ervoor dat  ieder kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Ik luister goed naar de hulpvraag van het kind en probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik vind het namelijk belangrijk dat een kind activiteiten onderneemt die hij of zij leuk vind. Samen plezier beleven en de wereld ontdekken! Wat voor activiteit we ook doen, als kinderen genieten, dan geniet ik ook!

Ik ben creatief, houd van lezen/voorlezen, spelletjes, en vind het altijd erg leuk om van lekkere ingrediënten te koken en/ of bakken! Ook ik vind het heerlijk om in de buitenlucht actief te zijn, lekker fietsen, spelen in het bos of park etc.!

Ik doe de opvang bij u thuis, het voordeel is dat kinderen in hun thuis omgeving blijven. Ik bezit over een auto, dus ik kan vlot bij u zijn. Ook vind ik het ophalen en brengen van school geen probleem.

Eigenschappen: Rustig, consequent, lief en vrolijk.
Zoekt u een lieve en betrouwbare oppas? Dan zou ik graag met u in contact komen! U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Spontane groet,
Eva
Nanny aan huis uit Appelscha

 

# nanny aan huis Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha # Kinderopvang in eigen huis # gastouder aan huis # oppas aan huis in de omgevenig van Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha

Neem contact op