U zoekt een nanny voor de omgeving Oosterwolde, Donkerbroek?

Nanny opvang aan huis gezocht in de omgeving van Oosterwolde. Donkerbroek?


Opvang aan huis beschikbaar uit  Oosoterwolde (nabij Donkerbroek)

Beschikbaarheid: Maandag tot en met vrijdag (eventueel ook in het weekend)

Opleiding: Mbo Pedagogisch medewerker niveau 3 en Mbo Pedagogisch medewerker jeugdzorg niveau 4

Werkveld: Oosterwolde en omgeving (in overleg is veel mogelijk)

 

Beste ouders,

 

Mijn naam is Hester, ik ben twintig jaar oud en woon op mezelf in Oosterwolde.

Ik ben sinds kort afgestudeerd als pedagogisch medewerker jeugdzorg. Daarvoor had ik mijn diploma als pedagogisch medewerker kinderopvang al gehaald.

 

Al van jongs af aan pas ik op kinderen. Ook tijdens mijn opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb stage gelopen bij een BSO, op een peutergroep, een babygroep en op het speciaal voortgezet onderwijs. Op het speciale onderwijs heb ik ook gewerkt op invalbasis. Dit is nu niet meer nodig en daarom stel ik mijzelf graag beschikbaar als nanny.

 

De opvang kan bij uw thuis maar mag ook bij mij thuis. Dit is afhankelijk van wat u prettig vind. Uiteraard is mijn woning kindvriendelijk en veilig ingericht. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig voelt zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Ik kan mezelf snel aanpassen aan de normen en waarden van uw gezin. Verder vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met kinderen en bekijk ik de behoeftes van het kind zodat ik het kind kan ondersteunen en stimuleren in de ontwikkeling. Ook huishoudelijke taken zijn voor mij geen probleem!

 

Bent u opzoek naar een lieve, enthousiaste en betrouwbare nanny? Neem dan contact op!

 

Met vriendelijke groet,

Hester

Neem contact op