Enthousiaste oppas aan huis, per direct beschikbaar!

Oppas aan huis gezocht in Oosterwolde, Gorredijk of omgeving?


Beschikbaarheid: per direct, op maandag tot en met vrijdag (in overleg ook op avond)
Opleding: Sociaal agogisch werk niveau 4 + kinder EHBO diploma
Werkervaring: oppaswerk, stages tijdens mijn opleiding, baan als gastouder
EHBO diploma: ja
Auto/rijbewijs: ja, beide

Mijn naam is Jantine, ik ben 21 jaar oud en woon in Jubbega (nabij Gorredijk). In april 2014 ben ik afgestudeerd, waardoor ik nu in het bezit ben van een diploma van SAW niveau 4. Daarnaast heb ik mijn kinder EHBO diploma gehaald. Ook ben ik in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

In dit werkveld heb ik al veel ervaring. Vanaf mijn veertiende pas ik al op, bij familie, buren en kennissen. De leeftijden van deze kinderen variëren van één tot elf jaar oud. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding veel stage gelopen, op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en peuterspeelzaal. Ook heb ik al een baan gehad als gastouder. Dit was echter voor een korte periode, in verband met vervanging van zwangerschapsverlof. Deze baan is mij erg goed bevallen. Door al deze ervaringen ben ik er achter gekomen dat dit werk goed bij mij past en hier veel plezier in heb.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen in een veilige en gezellige leefomgeving. Door naar de kinderen te luisteren en te kijken wat het kind nodig heeft, wil ik er voor zorgen dat het kind zich veilig voelt bij mij. Ook vind ik het belangrijk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Deze activiteiten kunnen variëren van knutselactiviteiten, buiten spelletjes doen of een uitstapje maken. 

Bent u op zoek naar een spontane, betrouwbare oppas aan huis, en spreekt mijn verhaal u aan? Dan hoor ik dat graag!

Neem contact op