Gastouder /oppas aan huis/ nanny in Oosterwolde


Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Opleiding: Helpende zorg & welzijn voor gastouders + EHBOcertificaat
Werkervaring: Anderhalf jaar als au pair gewerkt, stage gelopen in het buitenland als ‘childsentertainer’
Werkgebied: Oosterwolde, Wolvega, Heerenveen, Leeuwarden
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar

Mijn naam is Nina ik ben 23 jaar. Op mijn 14e begon ik voor het eerst met oppassen en sindsdien ben ik het altijd met liefde blijven doen. Je kunt dus zeggen dat ik veel ervaring heb. In 2009 ben ik voor een paar maanden als ‘childs entertainer’ in Frankrijk gaan werken. Hier bezorgde ik de aanwezige kinderen een leuke vakantie met zang, dans, toneel etc.
Ook  heb ik anderhalf jaar met veel plezier als au pair in Amsterdam gewerkt. Ik ben het dus gewend om hele dagen op te passen en de volledige zorg voor de kinderen op mij te nemen. De kinderen naar school, zwemles of vriendjes  brengen doe ik graag. Mocht het zo uitkomen dan ben ik bereid licht huishoudelijke taken over te nemen of te koken.

Tijdens mijn periode als au pair in Amsterdam heb ik het diploma voor gastouders behaald en hierbij ook een cursus EHBO voor kinderen gevolgd. Ik vind het prettig om bezig te zijn in mijn vakgebied en mijn kennis te verbreden.

Voor mij is het belangrijk dat ik de kinderen waar ik op pas een rustige, vertrouwde omgeving kan bieden.  Ik hecht veel waarde aan structuur maar vind het ook zeker belangrijk dat er een plezierige, ontspannen sfeer is.  Voor toneelspelen, voorlezen en knutselen met de kinderen ben ik altijd in! Bij mooi weer ga ik  graag naar buiten om een herfstwandeling te maken of te picknicken in de zomer. Ik kom graag bij u thuis om op te passen. 

Dus bent u op zoek naar een ervaren, lieve, zelfstandige oppas of heeft u nog een vraag? Ik hoor het graag!

Groetjes Nina

Neem contact op