Gastouder aan huis in Oosterwolde


Beschikbaar: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Opleiding: MBO SPW kinderopvang.
Cursussen: EHBO met reanimatie, kinder-EHBO.
Werkervaring: 3 jaar.
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Werkveld: Heerenveen, Steenwijk, Meppel, Wolvega, Vledder en omstreken.

Hallo ouders en kindjes,

Mijn naam is Rianne. Ik ben 23 jaar en woon in Vledder. Mijn ervaring heb ik opgedaan door school, stages en vrijwilligerswerk. Tijdens deze stages heb ik ervaring opgedaan met leeftijdgroepen van 0 tot en met 12 jaar. Ik heb school afgerond met het behalen van het diploma.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als gastouder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en thuis voelen en dat ouders hun kinderen met een gerust en goed gevoel bij mij achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik leidster van een scoutinggroep en geef leiding aan kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar. Verder ben ik graag bezig met de kinderen. Ik vind het leuk om samen met de kinderen de omgeving te verkennen en te kijken wat er allemaal te beleven is. Ook probeer ik seizoensgerelateerd bezig te zijn, bijvoorbeeld met knutseldingetjes maken en lekker buiten kijken wat er veranderd in de natuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen elke dag even buiten zijn dus dit probeer ik dan ook in de dag mee te nemen.

Het leuke aan werken met kinderen vind ik onder meer om te zien hoe de belevingswereld van een kind is. Dat is bij elk kind anders, ongeacht de leeftijd. Ik beschik over een auto en een rijbewijs.

Neem contact op