Oppas aan huis / nanny Oosterwolde e.o. gezocht?


Beschikbaar: per 1-4-2015
Opleiding: MBO KvJv  HBO kinder en pubercoaching
Cursussen: VVE sterk, Taaltoets op 3 F,  Kinder EHBO
Werkervaring: Kinderdagverblijf. Knutsel groep kinderen van 7 tot 9 jaar. Een op een begeleiding met kinderen van het basisonderwijs. Vrijwilligers werk als omgangsbegeleider voor kinderen van gescheiden ouders. Begeleiding van volwassenen.
Doelgroep: Kinderen tot 12 jaar
Werkveld: Bij ouders thuis.
Rijbewijs, zo ja in bezit auto? Ja en heb een Ford KA.

Even Voorstellen,

Ik ben Wemmie, geboren in Bovensmilde en ben 52 jaar. Ik kom uit een gezin van vader, moeder en vier kinderen. Heb twee zussen en één broer. Ben getrouwd geweest en gescheiden. Ik heb zelf geen kinderen.

Tot mijn 40 jaar heb ik in het Noorden van het land gewoond en ben daarna verhuisd naar Lelystad waar mijn huidige partner Ruud al woonde. Ik was toen werkzaam als hypotheek adviseur en kon gemakkelijk overplaatsing naar een andere stad aanvragen.
Rond mijn 45 kreeg ik een burnout en heb toen besloten om iets anders te gaan doen. Ik wilde graag werken met kinderen en ben mijn eigen praktijk gestart en daarnaast ben ik in een Kinderdagverblijf gaan werken. De rode draad in mijn leven zijn kinderen. Toen ik jong was heb ik veel opgepast en later als vrijwilliger gewerkt in de jeugdsoos waar ik knutselavon-den verzorgde voor kinderen.
Tijdens mijn loopbaan in de financiële wereld heb ik niet zoveel met kinderen gedaan en dat miste ik toch wel. Na mijn burnout heb ik dan ook besloten die dingen te doen die ik echt leuk vind.

In mijn praktijk begeleid ik kinderen die vast zijn gelopen of een hulpvraag hebben. Dit kan o.a. zijn omgaan met scheiding, pesten, rouw-verwerking, hoog gevoeligheid, zelfvertrouwen enz. Omdat ik vanuit huis werk vind ik het leuk om naast mijn praktijk een aantal uren buiten de deur te werken.
Ik ben heel creatief, houdt van tekenen, knutselen, haken, lezen en wandelen. En dat laatste is één van de redenen waarom we weer richting het Noorden gaan. Ik ben helemaal verknocht aan het Drents Friese Woud. De afgelopen jaren waren we daar regelmatig dus de omgeving is voor ons niet meer vreemd.

Verder houd ik van uitdagingen en afwisseling. Ben geen type dat op stap gaat. Houd van de natuur. Heel saai maar ik rook en drink niet. Ben vriendelijk en kijk altijd naar het goede in de mens. Tja en verder...
Kom ik graag langs om kennis te maken. Zodat je weet wie ik ben. En kunnen we kijken of er een klik met de kinderen is.

Vriendelijke groet Wemmie.

Neem contact op