Ervaren en betrokken oppas aan huis uit Sneek beschikbaar.

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Sneek.


Gastouder aan huis/ Nanny  uit Sneek.
Beschikbaarheid: maandag de hele dag, vrijdag de hele dag
Diploma: SPW, EHBO/AED
Rijbewijs: nee 
Werkervaring: 12,5 jaar op een kinderdagverblijf, 6 jaar als gastouder 
Doelgroep: 0-4 jaar
Werkveld: Sneek of zeer nabije omgeving (5-10 km) ivm het niet hebben van rijbewijs 

Hallo, 

Mijn naam is Rinet, ik ben 44 jaar en woonachtig in Sneek. 

Ik heb 12,5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt, voornamelijk op een 0-4 jarige groep. Daarna ben ik als gastouder aan huis oftewel nanny gaan werken. Dat doe ik inmiddels alweer zo'n 6 jaar met enorm veel plezier.  

Zoals u ziet heb ik de nodige ervaring en zeer zeker ook met de allerkleinsten. Bij gezinnen waar ik heb gewerkt en nog werkzaam ben zijn in mijn tijd als nanny namelijk baby’s geboren, en daar was ik vanaf het begin bij betrokken. Hetzelfde geldt voor mijn werk als pedagogisch medewerkster, altijd wel baby’s verzorgd. 

Als nanny ga ik mee met de wensen van de ouder, het (dag)ritme van het kind. Ik werk zorgvuldig, en heb respect voor wat de ouders graag willen.  Ik mag graag knutselen met de kinderen als ze daaraan toe zijn, en met de kleinsten wordt er gespeeld. Ik zeg ook altijd:” niets moet “… 

Ik ga ook graag even met ze naar buiten….stukje fietsen, wandeling maken, boodschapje doen. Voorlezen is ook een favoriet, is ook heel goed voor de taalontwikkeling van de kinderen. 

Ik ben flexibel, vriendelijk, heb oog voor wat het kind wil en niet wil. Ik werk met veel liefde en dat zie ik altijd terug in de reacties van de kinderen, hoe blij ze zijn als ze me zien! 

Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! Voor meer informatie of een vrijbijvend kennismaking kunt u contact opnemen met Gastouder en Nannyservice Mamaloe.

Hartelijke groet,

Rinet

Neem contact op