Ervaren gastouder aan huis, oppas aan huis gezocht in Sneek, Bolsward of Lemmer?

Ervaren gastouder aan huis, oppas aan huis gezocht in Sneek, Bolsward of Lemmer?


Gastouder aan huis uit Sneek (Nabij Bolsward, Lemmer) beschikbaar.
Ervaring: ja
Opleiding: MBO, EHBO
Rijbewijs/auto: ja
Werkveld: omgeving Sneek, Bolsward, Lemmer.

Beste ouder(s).

Ik ben Monique samen met mijn 2 zoons (’99 en ’05) en vriend woon ik in Sneek.

De opleidingen activiteitenbegeleiding en sociaal pedagogisch werk heb ik met succes voltooid en heb altijd allerlei vrijwilligers werk gedaan, zoals kinderclub, knutselclub bij asiel zoekers, meiden club en majorette les.

Al meer dan 12 jaar ben ik gastouder en franchise gastouder geweest in eigen huis. Dit heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan.
Ik ving kinderen op tussen de nul en twaalf jaar. Ik heb ook veel ervaring met kinderen met autisme, ADHD, kinderen van speciaal onderwijs en kinderen met hoogbegaafdheid.
Zelfredzaamheid, zelfontplooiing en samenwerken staan hoog in het vaandel bij mij. Dit allemaal op het eigen niveau van het kind met natuurlijk wel wat uitdaging.
Ik ben erg creatief en vind het heerlijk met kinderen te knutselen en samen dingen uit te vinden. Maar een spelletje doen vind ik ook prima, of gewoon lekker samen chillen terwijl we een filmpje kijken.

Nu dat ik verhuisd ben en mijn eigen kinderen wat ouder zijn, wil ik graag bij mensen thuis oppassen.

Ik ben veel dagen beschikbaar. Ik heb al 20 jaar mijn rijbewijs en ben in het bezit van een eigen autootje.

Bent u op zoek naar ee nanny in de omgeving Sneek, Bolsward, Lemmer? Dan hoor ik graa van u. U kunt contact opnemen me Mamaloe.

Neem contact op