Gastouder aan huis in Sneek en omgeving


Beschikbaar: 7 dagen in de week (waarbij het weekend in overleg)
Opleiding: Pedagogiek (HBO), cursus kinderpsychologie en praktische psychologie, kinder-EHBO
Werkervaring: stage: jaar op een dagcentrum voor kinderen met een beperking, gewoon kinderdagverblijf, brede school
Doelgroep: 0-13 jarigen
Werkveld: Sneek en en binnen een straal van 30 km erom heen
Rijbewijs: Ja
 
Hallo ouders/ verzorgers,
 
Ik ben Esther, getrouwd en moeder van 2 kinderen, meisje 4 jaar en jongen 2 jaar.
Na mijn opleiding tot pedagoge ben ik begonnen aan mijn gastouderschap, wat ik met veel voldoening doe. Na dit een 3,5 tal jaar gedaan te hebben, wil ik mijn blikveld ook wat gaan verruimen en lijkt het mij erg leuk om bij het gezin zelf thuis de opvang te verzorgen, zodat de kinderen in hun eigen omgeving (waar ze zich vrij en veilig voelen) kunnen blijven.
Het kind staat bij mij centraal, wat inhoudt dat ik het kind volg en waar nodig bijstuur.. Op deze manier kan het kind zichzelf ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo.
De eet en drink momenten vind ik belangrijk om aan tafel te doen, zodat het tevens ook rust momenten zijn voor de kinderen.
 
Buiten spelen maar ook knutselen, muziek maken en dansen onderneem ik graag met de kinderen. Ik ben zelf een spontaan en open persoon, waar kinderen (zover mijn ervaring reikt) graag naar toe komen.
 
De opvang en verzorging van de kinderen staat op nummer 1, maar indien nodig en er tijd voor is is het doen van licht huishoudelijke taken natuurlijk te bespreken.
 
Zou u mij nader willen leren kennen om na te gaan of ik de persoon ben om de opvang en verzorging van uw kind(eren) in te vullen, de tijden dat u aan het werk bent? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
 
Een hartelijke groet,
Esther
Neem contact op