Gastouder aan huis in Sneek

Nanny, oppas /gastouder aan huis gezocht in Sneek, Bolsward, Harlingen of omgeving?


Beschikbaar: maandag,dinsdag,woesdag,donderdag en vrijdag
Opleiding: MBO (spw)
Werkveld:Sneek, Bolsward, Harlingen
Tijden: 07.00-18.00 (andere tijden in overleg)
Ik doe: voor,na en tussen schoolse opvang, dagopvang,

Werkervaring: Ik heb stage gelopen op een basisschool en peuterspeelzaal, ben vanaf 2001 t/m 2012 werkzaam geweest voor de stichting kinderopvang Friesland.Daar ben ik als invalkracht begonnen en ben ik van 2004 t/m 2006 gastouder geweest. In 2006 ben ik via de stichting franchise ondernemer geworden van een kleinschalige kinderopvang aan huis, wegens verhuizing ben ik daar in 2012 mee gestopt.

Hallo,

Mijn naam is Helena, ik ben een vrolijke meid van 33 jaar en ben vanaf mijn 21e werkzaam in de kinderopvang. Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken.

Wat me hier vooral in aanspreekt is de afwisseling, er is namelijk geen dag het zelfde. Verder vind ik het leuk om met kinderen te knutselen, wandelen, zingen en spelletjes te doen.
Naast deze leuke dingen vind ik het ook belangrijk om het leerproces van kinderen te stimuleren, structuur te bieden en te zorgen voor een normaal dagritme. Dus bent u opzoek naar een betrouwbare en flexibele gastouder voor thuisopvang, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mocht u interesse hebben of vrijblijvend willen kennis maken, dan hoor ik het graag! Voor een kennismaking of meer info over deze of een andere nanny in de omgeving Sneek, Bolsward, Harlingen: neem contact op met Mamaloe.

 

Neem contact op