Gastiouder aan huis in Sneek


Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Diploma: Spw 3, Volwassen EHBO en aed.
Rijbewijs: Ja en in bezit van een auto.
Werkervaring: 5 jaar.
Doelgroep: 0 tot 12 jaar.
Werkveld: Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en de kleine dorpen daarom heen.

Hallo Ouders/Verzorgers.

Ik zal mij even voorstellen ik ben Wilma,24 jaar oud. Ik woon samen met mijn partner en dochter van anderhalf jaar oud. Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met kinderen wou doen. Daarom ben ik de opleiding Spw gaan doen en die heb ik in 2009 succesvol afgerond. Ik ben iemand die rustig, vrolijk, geduldig, spontaan is en iemand die goed kan luisteren.

Als nanny heb ik al bij verschillende gezinnen mogen werken en dit heb ik met veel plezier gedaan.Daarna mocht ik op gesprek komen bij een kinderopvang. Hier werk ik al drie jaren met veel plezier maar moet mijn blikveld verruimen i.v.m. reorganisatie. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan!

Ik vind het super leuk met kinderen te werken en vooral bij een gezin omdat het vaak gaat om kinderen met verschillende leeftijden.Elke leeftijd vind ik super interessant en gezellig. Ik ben iemand die graag dingen met de kinderen onderneemt dit kan gaan om voorbereide activiteiten maar spontaan ook geen probleem. Dit kan van alles zijn, bouwen, knutselen, wandelen, dansen enzovoort.

Daarnaast ben ik iemand van normen en waarden en regelmaat en kan ik best wel even streng zijn. Als ik iets zeg dan kom ik dat na zo weten de kinderen en ik waar we aan toe zijn.

Een licht huishoudelijke taak zoals afwassen, eens een wasje ophangen of wassen, is geen probleem maar de kinderen staan voorop. Ik vind het belangrijk dat ik de tijd krijg om met de kinderen te kunnen spenderen en zo ze begeleiden in het ontwikkeling.

Ik vind het leuk om de kinderen bij de ouders thuis op te vangen omdat dit hun eigen vertrouwde omgeving is. Zo hoeven de ouders zich geen zorgen te maken of de kinderen wel kunnen slapen of zich vermaken.

Heeft u nog vragen? Of heeft u interesse? Dan hoor ik dit graag!

Neem contact op