Gastouder aan huis in Steenwijk e.o. beschikbaar

Ervaren gastouder aan huis , nanny gezocht in de omgeving van Steenwijk, Meppel, Lemmer of Heerenveen?


Oppas beschikbaar voor thuisopvang bij u thuis in d eomgeving van Steenwijk, Meppel, Lemmer of Heerenveen.
Beschikbaar: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Opleiding: MBO SPW kinderopvang.
Cursussen: EHBO met reanimatie, kinder-EHBO, AB1 (nederlandse gebarentaal eerste module).
Werkervaring: 5 jaar.
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 10 jaar.
Werkveld: Heerenveen, Steenwijk, Meppel, Zwolle, Wolvega, Vledder en omstreken.
Ik beschik over een auto en een rijbewijs B.

Mijn naam is Rianne. Ik ben 26 jaar en woon in Steenwijk. Mijn ervaring heb door te werken als gastouder bij 2 gezinnen thuis. Bij deze gezinnen heb ik ervaring op gedaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 8 jaar.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als gastouder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig en thuis voelen en dat ouders hun kinderen met een gerust en goed gevoel bij mij achter kunnen laten. In mijn vrije tijd ben ik leidster van een scoutinggroep en geef leiding aan kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar. Eens in het jaar gaan we op kamp met de leeftijdsgroep waar ik leiding aan geef. Ook heb ik één keer in het jaar een spelweek voor kinderen.

Verder ben ik graag bezig met de kinderen. Ik vind het leuk om samen met de kinderen de omgeving te verkennen en te kijken wat er allemaal te beleven is.  Tijdens de seizoenen doe ik activiteiten met de kinderen die erbij passen, bijvoorbeeld met knutsel dingetjes maken en lekker buiten kijken wat er veranderd in de natuur. Ik vind het belangrijk dat kinderen elke dag even buiten zijn dus dit probeer ik dan ook in de dag mee te nemen.

Het leuke aan werken met kinderen vind ik onder meer om te zien hoe de belevingswereld van een kind is. Dat is bij elk kind anders, ongeacht de leeftijd.


Mocht u interesse hebben of vrijblijvend willen kennis maken, dan hoor ik het graag!

Neem contact op