Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.

Nanny beschikbaar voor de omgeving Steenwijk, Meppel, Hoogeveen


Beschikbaar: maandag, dinsdagmiddag, donderdag en vrijdagmiddag en sporadisch zondag voor een halve dag.
Opleidingen: Onderwijsassistent (MBO) sinds 2008
Logopedist (HBO) sinds 2012 Equitherapeut (Post graduaat) sinds 2017
Werkveld: in overleg, max. 45 min. rijden vanaf Havelte.

Beste ouders,

Ik ben Julie, geboren in 1986 en woonachtig in Havelte.  Ik heb een eigen paard en houd ervan om lekker buiten te zijn. Ik heb sinds mijn 13e ervaring met oppas werk met verschillende leeftijden (0 – 14 jaar). Ik ben tevens afgestudeerd als onderwijsassistent, logopedist en equitherapeute. Equitherapie houdt in dat ik mensen begeleid met behulp van paarden op fysiotherapeutisch, psychisch en (ortho-)pedagogisch vlak. Ook werk ik als logopedist i.c.m. paarden. Daarbij werk ik vooral met kinderen met een beperking zoals ASS, niet tot nauwelijks sprekende kinderen, kinderen met een verstoorde sensorische integratie (SI), ADHD, ADD, PDD-NOS. Ook heb ik in mijn voorgaande studies/stages veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met ASS, een verstandelijke beperking en kinderen die slechthorend en doof zijn.

Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het werken met slechthorende en dove kinderen. Ik beheers gebarentaal en ben ook in staat om gebarentaal les te geven wanneer nodig.

Het werken met kinderen doet mij altijd veel goeds en ik geniet ervan wat ik ze kan bieden en om ze te zien ontwikkelen, maar ook om ze lekker te zien genieten van het kind zijn. Daarnaast pas ik mijn communicatie aan, aan het niveau en interesse van het kind.

Ik ben zelf een actief persoon en houd er daarom van om lekker buiten bezig te zijn, dan wel te dansen of andere leuke spelletjes met uw kind(eren) te ondernemen.

Ik ben een enthousiast, vriendelijk en geduldig persoon en zal jullie kind(eren) en huis met veel liefde en respect behandelen.

Bent u enthousiast na het lezen van dit bericht? Neem dan contact op met Mamaloe!

Met vriendelijke groet,

Julie 

Neem contact op