Oppas aan huis gezocht?

Nanny, oppas aan huis voor de omgeving Heerenveen, De Knipe, Steenwijk, Wolvega


Beschikbaar: Elke dag van de week. Avond-opvang in overleg
Opleiding: Pedagogisch Medewerker niveau 4
Werkervaring: 6 maanden als oproepkracht in de kinderopvang, ruim 5 jaar stage ervaringen.
Rijbewijs: Ja, en auto
Werkveld: Heerenveen, Gorredijk, Drachten, Joure, Wolvega etc.

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Rita, ik ben 22 jaar en woon in de Gorredijk (vlakbij Heerenveen en Drachten).Ik heb mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker op niveau 4. Sinds een 3 jaar ben ik werkzaam als nanny aan huis bij een gezin uit Heerenveen, maar dit stopt binnenkort vanwege een verhuizing. Omdat mijn passie ligt bij het werken met kinderen ben ik op zoek naar een nieuw gezin waar ik met veel plezier kan werken.

Wat mij zo aanspreekt aan het werken met kinderen is hun enthousiaste en dat ze graag dingen willen ondernemen. Zo vind ik het leuk om met ze te knutselen, boekje te lezen, te dansen, lekker buiten spelen of iets dergelijks. Waar jullie kind(eren) op dat moment behoefte aan heeft, daar pas ik mij op aan.

Ik omschrijf mijzelf als een vrolijke, zorgzame, rustige en enthousiaste meid, die jullie huis en kind(eren) met respect zal behandelen. Zodat u en uw kind(eren) bij mij op jullie gemak voelen!

Als mijn verhaal u aanspreekt en u wilt meer over mij te weten komen, twijfel dan niet en neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe!

Met vriendelijke groet, Rita
Nanny aan huis uit Gorredijk

#Nanny-opvang Drachten, Nanny Gorredijk, Nanny aan huis Heerenveen, Kinderopvang aan huis Drachten.

Neem contact op