Oppas aan huis, gastouder gezocht bij u in de buurt?

Nanny aan huis voor de omgeving: Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen.


Nanny voor de omgeving Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen
Beschikbaar: Alle dagen en de weekenden in overleg.
Opleiding: SAW kinderopvang niveau 3 en SAW Jeugdzorg niveau 4.
Cursussen: Kinder EHBO en volwassen EHBO
Werkervaring: Vanaf Juni 2015.
Doelgroep: Leeftijd 0 t/m 12 jaar.
Werkveld: Omgeving Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen.
Beschikking: Rijbewijs.
 
Hallo ouders/ verzorgers,
 
Mijn naam is Eline en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Willemsoord (nabij Steenwijk, Wolvega, Meppel) en heb 4 jaar geleden de opleiding kinderopvang behaald. Hierna wilde ik graag nog verder leren en heb toen voor de opleiding jeugdzorg gekozen. Door deze opleidingen heb ik veel ervaring met kinderen opgedaan, die ik kan toepassen in de praktijk. Ik kwam er toen ook achter dat ik het werk met jonge kinderen leuker vond. Daarom heb ik ervoor gekozen om hiermee verder te gaan.

Ik vind het belangrijk om met de ouders op 1 lijn te liggen wat betreft de opvoeding. Dit werkt voor de kinderen het prettigst en ook voor mij. De kinderen weten dan wat er van hun verwacht word. Ik vind het belangrijk om activiteiten te doen, die passen bij de ontwikkeling van het kind en waar de interesses liggen. Met activiteiten kun je de ontwikkeling stimuleren op een leuke en speelse manier.

In mijn huis is het niet mogelijk om kinderen op te vangen en daarom zoek ik een gezin waar de opvang thuis kan. Hier zitten veel voordelen aan voor de kinderen. Ze zijn in hun vertrouwde omgeving, hebben hun eigen spulletjes in de buurt en het is mogelijk om vriendjes mee naar huis te nemen na schooltijd.

Wilt u meer over mij weten, dan hoor ik graag van u! U kunt contact op nemen met Mamaloe.

Groetjes Eline

Neem contact op