Oppas aan huis, gastouder gezocht bij u in de buurt?

Nanny aan huis voor de omgeving: Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen.


Gastouder aan huis voor de omgeving Heerenveen, Steenwijk, Wolvega
Beschikbaar: Alle dagen en de weekenden in overleg.
Opleiding: SAW kinderopvang
Cursussen: Kinder EHBO
Werkervaring: ja, diverse jaren gewerkt bij gezinnen via Mamaloe.
Doelgroep: Leeftijd 0 t/m 12 jaar.
Werkveld: Omgeving Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen.
Auto/rijbewijs: Rijbewijs en auto.
 
 Hallo ouders/ verzorgers,
 
Mijn naam is Ella en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Wolvega (nabij Steenwijk, Heerenveen, Meppel) en heb 4 jaar geleden de opleiding kinderopvang behaald. Hierna ben ik als nanny aan huis aan de slag gegaan. Door mijn opleiding heb ik veel ervaring met kinderen opgedaan, die ik kan toepassen in de praktijk. Ik kwam er toen ook achter dat ik het werk met jonge kinderen fantastisch vond. Daarom heb ik ervoor gekozen om hiermee verder te gaan.

Ik vind het belangrijk om met de ouders op 1 lijn te liggen wat betreft de opvoeding. Dit werkt voor de kinderen het prettigst en ook voor mij. De kinderen weten dan wat er van hun verwacht word. Ik vind het belangrijk om activiteiten te doen, die passen bij de ontwikkeling van het kind en waar de interesses liggen. Met activiteiten kun je de ontwikkeling stimuleren op een leuke en speelse manier.

In mijn huis is het niet mogelijk om kinderen op te vangen en daarom zoek ik een gezin waar de opvang thuis kan. Hier zitten veel voordelen aan voor de kinderen. Ze zijn in hun vertrouwde omgeving, hebben hun eigen spulletjes in de buurt en het is mogelijk om vriendjes mee naar huis te nemen na schooltijd.

Wilt u meer over mij weten, dan hoor ik graag van u! U kunt contact op nemen met Gastouder en Nanny- service Mamaloe.

Hartelijke groet, Ella
Nanny aan huis in de omgeving van Steenwijk, Wolvega, Heerenveen

#Nanny-opvang Heerenveen, Steenwijk, Wolvega, Nanny Steenwijk, Nanny aan huis Heerenveen, Kinderopvang aan huis Heerenveen, Wolvega, Steenwijk

Neem contact op