Oppas aan huis, nanny of gastouder gezocht?

Oppas aan huis, gastouder gezocht bij u in de buurt?


Beschikbaar: Maandag, dinsdag, donderdag. Eventueel de weekenden in overleg.
Diploma: SPW kinderopvang , SPW jeugdzorg en SPH
Graag oppassen bij u thuis in Steenwijk, Tuk en omgeving
Omgeving: Een straal van 50 km vanaf Steenwijk, Heerenveen, Meppel, Tuk.
Rijbewijs: Ja
Eigen vervoer: Ja
Werkervaring: Ruim 6 jaar

Beste ouders,
 
Mijn naam is Margrit, 25 jaar oud en woonachtig in Tuk. In 2009 heb ik mijn diploma SPW kinderopvang behaald. Omdat ik graag meer wilde leren van de ontwikkeling van kinderen en jongeren ben ik verder gaan studeren. Zo heb ik de opleidingen SPW jeugdzorg en SPH vervolgens ook nog succesvol afgerond. Binnen mijn stages kwam ik er elke keer weer achter dat het werken met kinderen mijn passie is. Mijn eerste werkervaring was op een kinderdagverblijf waar ik na mijn stage mocht blijven werken in de vakanties. Op dit kinderdagverblijf heb ik op een baby en peutergroep gewerkt. Vervolgens heb ik werkervaring opgedaan op een medisch orthopedagogisch dagcentrum in een kleuterklas. Ook heb ik met kinderen gewerkt in Londen (speciaal onderwijs) en in Malawi (basisonderwijs).

Kinderen een veilige omgeving aanbieden waarin veel mogelijk is binnen de huisregels vind ik belangrijk. Hierbij is het ondernemen van activiteiten belangrijk om kinderen spelenderwijs vaardigheden te leren en zich te ontwikkelen.

Ik ben sociaal, zorgzaam, structureel en een aanpakker. Ook vind ik het geen probleem om huishoudelijke taken uit te voeren. Als gastouder/nanny kom ik graag bij u thuis zodat uw kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving zich kunnen ontwikkelen.

Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

Margrit

 

Neem contact op