Ervaren gastouder of oppas aan huis gezocht?

Nanny aan huis voor de omgeving Wolvega, Steenwijk, Meppel beschikbaar


Nanny beschikbaar voor opvang aan huis in Heerenveen of Joure

Oppas aan huis / Nanny voor de omgeving Wolvega, Steenwijk, Meppel.
Beschikbaarheid: Zeer flexibel en alles is bespreekbaar (ook avonden en weekenden)
Diploma: MBO SPW , kinder EHBO
Rijbewijs: Ja en in bezit van een auto.
Werkervaring: 4
Doelgroep: 0 tot 10 jaar.
Werkveld:  Friesland, Drenthe (Heerenveen, Meppel, Drachten, Joure, Gorredijk, Wolvega, Oosterwolde en omgeving)

Beste Ouders,

Ik ben Saskia en inmiddels 35 jaar. In 2000 heb ik mijn diploma MBO SPW behaald (na een paar leuke stages in een GVT voor gehandicapten en in een medisch kinderdagverblijf) Na mijn diplomering ben ik aan het werk gegaan in de gehandicaptenzorg wat ik jaren met veel plezier heb gedaan.

 In 2006 ben ik voor een half jaar vertrokken naar Ghana om in een weeshuis te werken. Een geweldige tijd kan ik je vertellen! Met veel plezier heb ik de baby’s flesjes gegeven, luier verschoont, in bed gelegd, gespeeld, geknuffeld maar ook een ritje naar het Afrikaanse consultatiebureau hoorde erbij.

Na mijn terugkomst ben ik weer gaan werken in de gehandicaptenzorg maar in 2011 heb ik een carrière switch gemaakt naar de kinderopvang (0-4 jaar). Met veel liefde doe ik dit werk. Fles geven, luier verschonen, op bed brengen maar ook knutselen, boekje lezen en buiten spelen…ik doe het met een grote glimlach op mijn gezicht.
 

Mocht u eventueel nog vragen hebben of interesse om mij in te schakelen als oppas aan huis neem dan gerust contact op met Mamaloe!

Groetjes Saskia

Neem contact op