Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.

Gastouder, nanny aan huis gezocht in de omgeving De Westereen, Kollumerzwaag, Damwoude, Dokkum, Kootstertille?


Omgeving        : De Westereen, Kollumerzwaag, Damwoude, Dokkum, Kootstertille
Doelgroep        : 0 t/m 12 jaar
Beschikbaar    : ma t/m vr
Opleiding         : MBO 3, kinder EHBO
Cursussen      : E.H.B.O, kinder E.H.B.O, B.H.V, Heppie?! Kinderen en emoties (worden jaarlijks bijgeschoold en herhaald)
Werkervaring  : 5 jaar (ook evaring met ADHD,ADD,PPD-NOS en Autisme)
Rijbewijs/auto : Beide

Dag ouder(s).

Mijn naam is Magretha, ik ben 27 jaar oud en moeder van een prachtige dochter van 1 jaar. En woon samen met mijn man in Kootstertille.

Sinds 2015 ben ik een geregistreerd gastouder en kom ik bij gezinnen thuis. Zo kunnen de kinderen in hun eigen veilige en vertrouwde omgeving blijven.

Ik ben een spontane en geduldige gastouder die liefdevol met de kinderen om gaat. En werken met kinderen fantastische vindt. Er is geen dag het zelfde en dit maakt het zo leuk.

Belangrijk vind ik dat de kinderen zich bij mij veilig voelen, zodat ze hun zelf durven te zijn. Veder ben ik een actief persoon die graag dingen onderneemt met de kinderen, zoals o.a. wandelen, fietsen, buiten spelen, spelletje spellen. Daarnaast ben ik bereid lichte huishoudelijke taken tot mij te nemen. 

Bent u opzoek naar een spontane, vrolijke en geduldige gastouder? Of wilt uw meer weten over mij? Aarzel dan niet en neem contact op met Gastouderservice Mamaloe te Drachten.
 

Met vriendelijke groet,

Magretha 

 

Neem contact op