Gastouder aan huis/ nanny gezocht voor kinderopvang bij u thuis?

Nanny aan huis gezocht in de omgeving van Kootstertille, Surhuisterveen, Drogeham, Burgum ?


Gastouder aan huis uit Kootstertille beschikbaar!
Werkveld: Kootstertille, Surhuisterveen, Drogeham, Burgum e.o (binnen een straal van 35 km van Kootstertille. )
Beschikbaar: vanaf januari 2017 voor maximaal 3 vaste dagen in de week . Dagen zijn in overleg met de ouders/verzorgers.  Opleiding: MBO 3 maatschappelijke zorg Werkervaring: 1 jaar met kinderen van 3, 5 en 7 jaar 
1 jaar met kinderen met een beperking  van 0 tot 14 jaar  
Voor: kinderen van 0-12 jaar.

Wilt u dat uw kinderen in hun vertrouwde omgeving thuis worden opgevangen? Dan bent u bij mij aan het goede adres, als gastouder aan huis.

Mijn naam is Magretha. Ik ben een jonge spontane vrouw en (toekomstige) moeder van 26 jaar. Hieronder kunt u lezen wat ik u aan kan bieden als gastouder.

Veiligheid

Het meest belangrijke, ik kan u verzekeren dat u, uw kinderen bij mij in veilige handen kunt achter laten. Niet alleen omdat ik een betrouwbaar persoon ben, maar ook omdat ik naast mijn diploma mbo-3 maatschappelijke zorg, in het bezit ben van een geldig (kinder) EHBO en BHV certificaat. Daarbij rook ik niet, om een gezonde leefomgeving te waarborgen. Ik stel uw kind hierdoor niet bloot aan schadelijke stoffen.

Gezelligheid en activiteiten

Ik vind het leuk om met de kinderen bezig te zijn. Dit kan variëren van samen een filmpje kijken, een spelletje spelen of boekje lezen tot een uitstapje naar de speeltuin of elders. Want uitstapjes buiten de deur in bijvoorbeeld vakantieperiodes zijn altijd mogelijk in overleg.

In alle ondernemingen met de kinderen zullen de wensen van de ouders en kinderen gehoord worden en zal ik ten alle tijden rekening houden met de opvoedwijze van de ouders en dit respecteren.

Huishoudelijke hulp

Een extra dienst die ik aanbied is om op rustige momenten, lichte huishoudelijke taken te verrichten. Hierbij kunt u denken aan de was ophangen of opvouwen, de vaat doen, stofzuigen, koken.

Interesse? Neem contact op met Gastouderservice Mamaloe!

Neem contact op