Gastoiuder aan huis of nanny in Surhuisterveen

Ervaren gastouder aan huis gezocht?


Beschikbaar als:          Oppas/gastouder aan huis.
Beschikbaar op:           Diverse dagen. ( zou u willen mailen voor de actuele beschikbaarheid?)
Werkervaring:              4 jaar.
Rijbewijs auto:              Ja beide.
Werveld:                         Grote straal om Drachten heen.

Beste ouders,

Mijn naam is Dianne, 20 jaren jong en ben woonachtig in Ureterp.  In april 2012 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang aan het ROC Friesepoort te Drachten.

Heb ervaring in het gastouderwerk, begeleid de Tussen Schoolse Opvang op de kleuterbouw van een basisschool en heb de nodige ervaring opgedaan tijdens mijn opleiding en stages.
Zo heb ik bijvoorbeeld stage mogen lopen een KDV en twee jaar mogen meedraaien op twee verschillende peuterspeelzalen.
Op de donderdag zorg ik op dit moment voor vier jonge kinderen (in de leeftijd van 1 tot 4 jaar, waaronder ook een tweeling) en op de vrijdag mag ik de zorg dragen voor twee meisjes van 2 en net 4 jaar.  Dit bevalt mij reuze goed en zou graag voor op  maandag, dinsdag, woensdag bij een derde gezin aan de slag gaan.

Ben in het bezit van zowel een volwassen en kinder EHBO. Ook beschik ik over een rijbewijs en eigen auto (+ inzittende verzekering), dus eventueel vervoer van en naar school is geen probleem.

Ik ben graag creatief bezig met de kinderen, en als het weer het toe laat, dan ben ik graag buiten! Knutselen, koekjes bakken, samen een boekje lezen, puzzelen of zingen vind ik fijn.

Verder ben ik een rustige vrouw, ik sta niet graag op de voorgrond en ben van huis uit fries opgevoed. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en mensen in mijn omgeving noemen mij sociaal, perfectionistisch en een echt 'zorg' type. Ik loop dus niet de kantjes er van af en neem mijn werk met de kinderen  (én het contact met de ouders) heel serieus.

Ik hoor heel graag van van u!

Neem contact op