Oppas aan huis gezocht in Surhuisterven of Suhuizum?

Oppas aan huis beschikbaar uit Surhuizum, nabij Surhuisterveen


Oppas aan huis uit Surhuizum, nabij Surhuisterveen beschikbaar.

Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, zaterdag in overleg
Opleiding: MBO, Pedagogisch medewerker niv. 3
Werkervaring: 3 jaar (stages)
Rijbewijs: Ja
Omgeving: Buitenpost/Kollum e.o., Burgum e.o., Oudwoude e.o., Kootstertille e.o., Drachten/Ureterp e.o., Surhuisterveen, Surhuizum e.o. Grootegast e.o.


Beste ouders,

Mijn naam is Alie en ik woon in Surhuizum. Ik ben afgestudeerd als Pedagogisch medewerker.. Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang.

Het lijkt me een leuke nieuwe uitdaging om als nanny aan de slag te gaan, bij u thuis. De kinderen zijn in hun eigen vertrouwde omgeving, waar ze lekker zichzelf kunnen zijn. Als nanny vind ik het erg belangrijk dat het kind zich veilig en vertrouwt voelt bij mij.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen verkennen.

Ik vind het leuk om samen met de kinderen activiteiten te ondernemen zoals knutselen, naar de speeltuin, zingen, wandelen, enz. Ik wil de kinderen een leuke en plezierige dag bieden. Ik kan mij goed aanpassen aan de gezinssituatie. Ik neem initiatief, ik ben spontaan en flexibel.

Ik ben in het bezit van een (kinder) EHBO diploma en ik heb een verklaring van goed gedrag.

Misschien kan ik wat voor u gezin betekenen, dan hoor ik dat heel graag!

Groetjes Alie

Neem contact op