Oppas aan huis gezocht in Drachten, Buitenpost of bijv Surhuisterveen?

Gastouder of Oppas aan huis: Regio Drachten - Surhuisterveen - Buitenpost


Gastouder of Oppas aan huis: Regio Drachten - Surhuisterveen - Buitenpost

Beschikbaar: In overleg
Opleiding: SPW4 Activiteitenbegeleiding
Cursussen: Kinder EHBO
Werkervaring: Met verschillende doelgroepen gewerkt zie tekst
Rijbewijs: Ja en eigen auto
Werkveld: Drachten, Surhuisterveen e.o.

Beste ouders,

Mijn naam is Reina, ik ben 52 jaar en ik woon in Surhuisterveen.
Ik ben alleenstaand en zelf moeder van een volwassen dochter en twee volwassen zonen. Verder heb ik twee katten en een teddykonijn die altijd vrolijk rondhuppelen.

In 2007 heb ik mijn SPW4 Activiteitenbegeleiding afgerond en heb daarna met verschillende doelgroepen gewerkt waaronder ook kinderen, met en zonder verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Het werken met kinderen spreekt mij erg aan, vooral omdat kinderen nog onschuldig en onbevangen zijn en de toekomst nog voor zich hebben. Hieraan zou ik als gastouder graag een positieve bijdrage willen leveren. Ik ben een type gastouder dat waarde hecht aan structuur en duidelijkheid.

Wat ik zoal doe met de kinderen hangt af van de leeftijd en waar het kind zijn interesse ligt. Sport en spel, maar ook educatie en niet te vergeten een goede dosis humor hoort er ook bij. Want zoals het spreekwoord zegt : een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Mijn sterke eigenschappen zijn dat ik rustig, stressbestendig en duidelijk ben. Ik kan goed luisteren en sta altijd open voor reflectie. Ik heb in de loop der jaren veel mensenkennis opgebouwd.

Mijn hobby's zijn tuinieren, fietsen, sporten en volg ik regelmatig  een cursus. Mijn laatste cursus was EHBO voor kinderen waar ik het nodige heb geleerd en ten alle tijden kan toepassen in situaties die zich hier voor lenen.

Ik ben in het bezit van een auto

Opvangtijden in overleg

Beschikbaar per 1 januari 2015

 

Neem contact op