Gastouder aan huis in Surhuisterveen


Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.
Opleiding: MBO Pedagogisch medewerker
Werkervaring: 3 jaar
Rijbewijs: ja
Werkveld: Kollum, Buitenpost en omgeving

Mijn naam is Dynke, ik ben 19 jaar oud en woon in Kollum. Onlangs ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. In de afgelopen drie jaar heb ik de opleiding gevolgd tot Pedagogisch Medewerker 3 en hier van heb ik mijn diploma behaald. Bij verschillende stages op de kinderopvang en peuterspeelzaal heb ik ervaring opgedaan met het werken met kinderen van verschillende leeftijden.

De verantwoordelijkheid dragen in een gezin met meerdere kinderen van verschillende leeftijden is voor mij geen probleem. Vooral het persoonlijk begeleiden van kinderen is een kwaliteit van mij, omdat ik veel inlevingsvermogen heb en ik graag denk in oplossingen. Deze kwaliteiten kan ik goed inzetten bij het begeleiden en verzorgen van de kinderen.

Ik wil mij graag inzetten om de kinderen een plezierige dag te bieden waarin ze zich zelf kunnen zijn. Gezien mijn spontane en sociale karakter kan ik mij goed aanpassen aan de gezinssituatie. Ik kan grenzen en duidelijkheid bieden aan de kinderen.

Ik ben in het bezit van een EHBO diploma voor kinderen en tevens ben ik in het bezit van een rijbewijs. Ik kijk er naar uit om met u te kunnen samenwerken!

Vriendelijke groet!

Neem contact op